Πιο χαμηλά δεν πάει

από AllAboutARIS

Μόλις 17 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι εξελίξεις στον ΑΡΗ ξεπερνούν ακόμη και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο.

Η παρουσία της διοίκησης του Νίκου Αρβανιτίδη διεκδικεί τον τίτλο της πιο βραχύβιας διοίκησης στην ιστορία του ΑΡΗ. Δεν άντεξε ούτε 48 ώρες από την στιγμή που πήρε το χρίσμα από τη Γ.Σ. Ο ερασιτέχνης, εντελώς ξαφνικά προχώρησε σε ανάθεση του τμήματος στον Θόδωρο Καρυπίδη. Κάτι που θα έπρεπε να κάνει από την πρώτη στιγμή. Τι εννοούμε; Να πάρει ως θεσμικός φορέας την απόφαση για τον επόμενο, μετά τον Κάλας έφορο, αφού πρώτα πάρει τις εγγυήσεις.

Αντ’  αυτού μετέθεσε το μπαλάκι στον κόσμο, η πλατιά μάζα του οποίου έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Τι κατάφεραν; Να βγει μια διοίκηση παίρνοντας μόνο 38 ψήφους μέσα από μια Γ.Σ που δεν περιποιεί τιμή στον σύλλογο, με διαδικασία διάτρητη, την οποία οι ίδιοι ακύρωσαν δυο μέρες μετά. Καταστάσεις που φυσικά, καταβαραθρώνουν το ήδη τσακισμένο πρεστίζ του συλλόγου που αντί να αρχίσει να σηκώνει κεφάλι, κατρακυλάει κάθε μέρα και πιο χαμηλά, ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού.

Ας ελπίζουμε ότι οι παλινωδίες των τελευταίων ημερών θα είναι οι τελευταίες. Ο ΑΡΗΣ δεν αντέχει άλλα χτυπήματα. Ο κόσμος δεν έχει άλλες αντοχές. Ο Θόδωρος Καρυπίδης παίρνει μια ποδοσφαιρική ομάδα σε πλήρη ανυποληψία. Ας φροντίσει με γρήγορες κινήσεις να φέρει ξανά μια αχτίδα αισιοδοξίας. Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε κάτι παραπάνω από δυο εβδομάδες. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει…

Προτεινόμενα Άρθρα