"Έτσι έπρεπε να γίνει"

από AllAboutARIS

Για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Αρβανιτίδη μίλησε ο Πρόεδρος του Α.Σ καθώς και για την ανάθεση του τμήματος στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Τους λόγους για τους οποίους ο ερασιτέχνης προχώρησε στην απόφαση παύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Αρβανιτίδη εξήγησε ο Τάσος Οικονόμου: “Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο να εναλλάσονται διοικήσεις πιο γρήγορα από το… ίντερνετ. Όντως υπήρχε μια πίεση, μια καθυστέρηση στο θέμα του προπονητή και της στελέχωσης του τμήματος με ποδοσφαιριστές . Είχε τοποθετηθεί το σχήμα ότι ήταν έτοιμο από την εκλογική διαδικασία με τον Κάλας. Πιστέυω ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα με τις καθυστερήσεις που υπήρχαν. Ενώ οι δικηγόροι μας επέμεναν να γίνει κίνηση για την συνεδρίαση της ΕΕΘ της ΕΠΟ, η πλευρά Αρβανιτίδη δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση και έπαιξε κι αυτό το ρόλο του” τόνισε. 

Για τον νέο έφορο του τμήματος ο Πρόεδρος του ΑΣ είπε: “Μιλήσαμε με τον κ. Καρυπίδη, και περιμένουμε όπως μας είπε να προχωρήσει σε κάποιες ανακοινώσεις. Ελπιζουμε να υλοποιήσει όσα μας είπε και από αύριο κιόλας να γεμίσει το ρόστερ και να μην χρειαστεί πάλι να πάρουμε κάποια απόφαση”. 

Για την χθεσινή απόφαση και το αν μπορεί να προσβληθεί οικονομικά από την πλευρά Αρβανιτίδη υποστήριξε: “Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι τμήμα του συλλόγου. Ως Δ.Σ μπορούμε να συνεργαστούμε με όπιον έφορο θέλουμε. Απλά επειδή είναι μεγάλο το ειδικό βάρος του ποδοσφαίρου θέλαμε να γίνει Γ.Σ για αν έχει την μεγαλύτερη αποδοχή. Άλλωστε ανάθεση του τμήματος έγινε και πέρσι όταν αποχώρησε ο Γαλανός και ανέλαβε ο Κάλας”. 

Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν θα κινηθεί νομικά για όσα έγιναν στη Γ.Σ της Δευτέρας: “ΔΕν θα κινηθούμε νομικά για να διχαστεί περισσότερο ο κόσμος. Προπηλασκιμοί υπήρχαν ακι εναντίον των μελών του Δ.Σ. Κάποιοι έφυγαν από την αίθουσα  με αποτέλσμα να ήταν καταλυτικό για το αποτέλεσμα από τη στιγμή που κρίθηκε στις δυο ψήφους”.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ τοποθετήθηκε και για το εξώδικο Κάλας με το οποίο ζητάει τα χρήματα της τελευταίας δόσης των τηλεοπτικών: “Μιλήσαμε με τον κ. Κάλας και πιστεύω ότι θα διευθετηθεί το ζήτημα. Εκκρεμούσε μια τελευταία δόση, εισπράχθηκε. Θεωρεί ότι ήταν στο τιμόνι και του ανήκουν τα χρήματα”. 

Τέλος για την θητεία της νυν διοίκησης που λήγει στις 23 του μήνα είπε: “Εκπνέει η θητεία μας. Δεν είναι στις προθέσεις μας να συνεχίσουμε δια βίου. Αν υπάρχει οποιοσδήπτε άλλος που ενδιαφέρεται να έρθει να μιλήσει μαζί μας. Πιστεύω ότι θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά”.

Προτεινόμενα Άρθρα