Έρχονται σήμερα Ραούλ Μπράβο και Κόκε!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας από τον Θόδωρο Καρυπίδη

Οι εξελίξεις στον ΑΡΗ είναι απίστευτες και είναι αλήθεια ότι ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ. Η αλήθεια είναο ότι οι κίτρινοι κέρδισαν μία εβδομάδα με δεδομένο ότι η κληρωτίδα μετέθεσε το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τις 4 Οκτώβρη, καθώς την πρώτη αγωνιστική ο ΑΡΗΣ θα έχει ρεπό!

Το ζήτημα είναι ποιους παίκτες θα προλάβει να πάρει ως αύριο και στην συνέχεια ποιες ακόμα μεταγραφές θα γίνουν με τον αστερίσκο ότι δεν θα μπορούν να αποκτηθούν ξένοι που τα δελτία τους δεν είναι στην Ελλάδα.

Το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη αναμένονται ο Ραούλ Μπράβο και ο Σέρχιο Κόκε! Ο πρώτος έχει προφορική συμφωνία με τον κ. Καρυπίδη και θα είναι παίκτης του ΑΡΗ εκτός απροόπτου καθώς το δελτίο του είναι ακόμα στην ΕΠΟ. Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση Κόκε καθώς οι μεταγραφές για την Γ εθνική ξένων επαγγελματιών από άλλες ομοσπονδίες ολοκληρώθηκαν στις 31 Αυγούστου. Ωστόσο η διαφοροποίηση των κανονισμών και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου ως 31-10 για την β και γ εθνική ίσως έχει ανοίξει ένα παραθυράκι και με συγκεκριμένες κινήσεις να μπορει ο Κόκε να παίξει.

Αυτό όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και θα συμβεί σε συννενόηση με την ΕΠΟ ως το βράδυ για να γνωρίζουμε αν ο Κόκε θα ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα.

Προτεινόμενα Άρθρα