“Επέστρεψα στον μεγάλο ΑΡΗ!”

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Ανδρέας Τάτος άνοιξε την καρδιά του μιλώντας “Στο πέναλτι” του LIBERO 107,4 με φοβερές ατάκες για ΑΡΗ, αλλά και για Καρυπίδη, Ολυμπιακό και πρώην διοικούντες.

Ο Ανδρέας Τάτος άνοιξε την καρδιά του μιλώντας “Στο πέναλτι” του LIBERO 107,4 με φοβερές ατάκες για ΑΡΗ, αλλά και για Καρυπίδη, Ολυμπιακό και πρώην διοικούντες. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε:

“Με πήρε ο Πρόεδρος και μου είπε ότι με θέλει τον ΑΡΗ και αφού το σκέφτηκα για λίγο τον πήρα και του είπα “ΟΚ”. Επέστρεψα στον Μεγάλο ΑΡΗ! Περάσαμε δύσκολα εκείνη την περίοδο που ήμουν στην ομάδα, αλλά δέθηκα με αυτή την ομάδα. Γούσταρα και γουστάρω να παίξω στον ΑΡΗ και για αυτό γύρισα.

Στον Ολυμπιακό δεν μου δόθηκαν ευκαιρίες, πιστεύω ότι αδικήθηκα, καθώς μόνο ένα ματς έπαιξα και μάλιστα μέσα στο Βικελίδης κόντρα στον ΑΡΗ. Δεν με απασχολεί όμως αυτό, σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες. Στην Βέροια είχα πάει ως ελεύθερος μετά τον Ατρόμητο που με έχει πάρει με μεταγραφή. Δεν μου φέρθηκαν όμως σωστά στο Περιστέρι αναλογικά και με την προσφορά εκεί. Τελοσπάντων δεν έχει πλέον σημασία, ας είναι καλά ο Αγγελόπουλος.

Στον ΑΡΗ αγαπάω την ομάδα και έγινα ΑΡΗΣ. Αν είμαι καλός να παίζω, αλλιώς να μην παίζω. Φυσικά και σκέφτηκα ότι ο ΑΡΗΣ θα είναι στην Γ εθνική, αλλά είπα να κάνω λενα νέο ξεκίνημα. Αυτά τα 2 χρόνια δεν ήταν καλύτερα και θέλω να κάνω ένα ξεκίνημα με την ομάδα που αγαπάω και ελπίζω να τα καταφέρω. Την απόφαση την πήρα και το θέμα είναι να πάνε καλά τα πράγματα, να υπάρχει μία στήριξη, ένα πλάνο και να μην λένε ψέμματα στον κόσμο. Να σταματήσουν όσοι θέλουν το…καλό του ΑΡΗ και την ίδια στιγμή πολεμάνε την ομάδα. Να σταματήσουν όλοι να θέλουν την καρέκλα στο συμβούλιο και αν δεν την έχουν να πολεμάνε. Ο Καρυπίδης έχει αλλάξει πολλά στην Βέροια, είναι συνεπής στο οικονομικό, έχει φτιάξει τα γήπεδα, έχει όνειρα και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ο Καρυπίδης ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που μου μίλησε με σωστό πλάνο. Το κεφάλι κάτω και υπομονή! Δεν ξέρω τι λένε για μένα, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους προπονητές που δούλεψα. Πιστεύω ότι θα συνεργαστώ με το Νίκο Αναστόπουλο αν όλα πάνε καλά.

Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα από τα παιδιά των άλλων ομάδων και οφείλουμε να τα δίνουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα