«Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αποφασισμένος να πετύχει στον ΑΡΗ ο Ρόβας

Χαρούμενος αλλά και αποφασισμένος για την επιστροφή του στον ΑΡΗ δήλωσε ότι είναι ο Βασίλης Ρόβας, μιλώντας στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο 31χρονος χαφ αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να… ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη, πλέκοντας το εγκώμιο του Θεόδωρου Καρυπίδη, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε πολυτέλεια για την ομάδα. 

Για το χαρακτηριστικό του… σκύλου που έχει μέσα στο γήπεδο, αποτέλεσμα του πάθους που βγάζει στο ματς: «Το καλό είναι ότι αυτές οι ομάδες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα στο παιχνίδι πρέπει να ξεχωρίζεις. Δεν φτάνει μόνο να είσαι… σκύλος. Πρέπει να έχεις προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή. Πιστεύω τα έχω και για αυτό ήρθα στον ΑΡΗ. Μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο κόσμο και θα επιστρέψει στην θέση που πρέπει».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από μεγάλες ομάδες, όπως ο ΑΡΗΣ και η ΑΕΚ: «Είμαι εγωιστής γενικότερα ως παίκτης και πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Ο Θεός μου έχει δώσει την ευκαιρία να παίξω σε μεγάλες ομάδες. Εχω όμως  ένα θέμα, να μην πίνω νερό όταν φτάνω στην πηγή. Δεν τα παρατάω όμως εύκολα. Δεν έχω κάτσει ποτέ πάνω σε συμβόλαιο και στον ΑΡΗ ήρθα με μεγάλη χαρά. Βλέπω ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια με τον κ. Καρυπίδη. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου και θα την αγαπήσει ξανά».

Για την πρώτη παρουσία του στον ΑΡΗ, την σεζόν 2009-2010: «Ήμουν από τους πιο τυχερούς Ελληνες εκείνης της ομάδας. Πέραν του Σηφάκη, ήμουν πρώτος σε συμμετοχές από πλευράς Ελλήνων. Δεν ήμουν όμως ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, για αυτό και επέλεξα να φύγω δανεικός. Εχω φιλοδοξίες σαν άνθρωπος. Βέβαια το ρόστερ τότε ήταν πολύ καλό. Κομπλεξικός δεν είμαι και όταν κάποιος είναι καλός, θα τον χειροκροτήσω».

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τις κινήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας: «Τον κ. Καρυπίδη τον γνωρίζω προσωπικά και ξέρω τι άνθρωπος είναι. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Εχει όραμα, φιλοδοξίες και θέλει να πάει τον ΑΡΗ ψηλά. Ισως να υπάρχει δυσπιστία από κάποιους, αλλά πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ είναι πολύ τυχερός αυτή τη στιγμή με τον κ. Καρυπίδη. Θέλει να πάει την ομάδα ψηλά».

Για τον Καζναφέρη: «Μας συνδέει μία φιλία από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξέρω τι παίκτης είναι και γενικότερα υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Ελπίζουμε ο κόσμος να αγαπήσει την νέα προσπάθεια που γίνεται. Μιλάμε άλλωστε για τον 12ο παίκτη της ομάδας».

Για την σημασία του καλού κλίματος στην ομάδα: «Όταν υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα μέσα στο αποδυτήρια και μέσα στο γήπεδο ο ένας παίζει για τον άλλο, η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Θα υπάρξει μία διάρκεια στην ομάδα. Όλα ξεκινούν από την λειτουργία και την ομαδικότητα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Εχουμε συνεργαστεί σε Γιάννενα και ΟΦΗ. Είμαστε τυχεροί που θα είναι στην ομάδα. Είναι καλός ως άνθρωπος και προπονητής. Αποτελεί πολυτέλεια για την ομάδα αυτή τη στιγμή».

Για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Θέλω ακόμα 10-15 μέρες προσαρμογής. Εχασα την προετοιμασία της ΑΕΚ, γιατί ήταν να πάω στην Αυστραλία. Στο φιλικό του Σαββάτου δεν θα παίξω, αλλά από την Δευτέρα θα μπω σε κανονικούς ρυθμούς».

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα