Φιλικό… γνωριμίας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με το καλημέρα στον πάγκο ο Νίκος Αναστόπουλος

Ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του και επιτέλους ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλικό του ΑΡΗ, μετά από μία απίστευτη καθυστέρηση λόγω των διοικητικών εξελίξεων. 

Δύο εβδομάδες πριν το επίσημο παιχνίδι της σεζόν, οι «κίτρινοι» δίνουν το πρώτο τους τεστ στην Μυτιλήνη, απέναντι στον Αιολικό στις 17:00, στο πλαίσιο του μονταρίσματος… εξπρές που καλείται να προχωρήσει ο Νίκος Αναστόπουλος, μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. 

Ο 57χρονος τεχνικός θα ντεμπουτάρει ανεπίσημα στον πάγκο της ομάδας και όλοι περιμένουν να δουν κάποιες πρώτες σκέψεις που έχει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ειδικά από την στιγμή που τα χέρια του είναι κάτι παραπάνω από γεμάτα. 

Πλην των Ρόβα και Κωνσταντινίδη, όλοι οι υπόλοιποι ταξίδεψαν κανονικά στην Λέσβο, όπου βρίσκεται και ο Θεόδωρος Καρυπίδης, για να παρακολουθήσει από κοντά την φιλική αναμέτρηση της ομάδας. 

Την αποστολή συγκεκριμένα, απαρτίζουν οι: Τζινάρ, Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης, Τσουμάνης, Τάτος, Παυλίδης, Ντόγος, Σούκιας, Ραούλ Μπράβο, Καπνίδης, Μελισσάς, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καζναφέρης, Ντούνης, Ντούνγκα.

Προτεινόμενα Άρθρα