Νέα επαφή με Σιδεράκη

από AllAboutARIS

Θετικός ο Σιδεράκης στην πρόταση του ΑΡΗ. Σήμερα και νέα επαφή.

Ελάχιστες μόλις ώρες μετά την απόφαση του Γιάννη Φυσέκη να κρεμάσει τα γάντια του, ο ΑΡΗΣ βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του. Τουλάχιστον αυτόν που θέλει.

Πρόκειται για τον Γιάννη Σιδεράκη που είναι ο εκλεκτός του Νίκου Αναστόπουλου για την θέση του βασικού τερματοφύλακα.  Οι κίτρινοι έχουν ήδη κάνει κρούση στον 28χρονο τερματοφύλακα που πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Δόξα Κατοκωπιάς, ο ίδιος δεν είναι αρνητικός αλλά για να λύσει το συμβόλαιο που υπέγραψε μόλις πριν από λίγες μέρες στην Καλλονή, θέλει τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Θόδωρος Καρυπίδης του προτείνει συμβόλαιο για 1+2 χρόνια, όπως έχει κάνει δηλαδή και με τους περισσότερους παίκτες του βασικού κορμού που έχει αποκτήσει και περιμένει την απάντησή του. Σήμερα πάντως αναμένεται να γίνει νέα επαφή. 

Στα θετικά είναι ότι ο Σιδεράκης έμεινε χθες εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα της Καλλονής με τον Πανθρακικό και από τη στιγμή που δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την ομάδα του νησιού, μπορεί εφόσον λύσει το συμβόλαιό του, να ενταχθεί άμεσα στον ΑΡΗ ως ερασιτέχνης και να αποκτήσει αμέσως δικαίωμα συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα