Το μεγάλο στοίχημα

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, η κατασκευή του μουσείου που ετοιμάζει εδώ και λίγο καιρό, είναι εντός χρονοδιαγράμματος και στις αρχές του 2016, θα ανοίξει τις πόρτες του!

Ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα τηςΠαγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου(ΦΙΦΑ) δεν είναι κάποια διοργάνωσή της. Είναι το μουσείο που ετοιμάζει στη Ζυρίχηκαι οι εργασίες έχουν μεταφερθεί πλέον στο εσωτερικό του, κάτι που σημαίνει πως στις αρχές του 2016, θα είναι διαθέσιμο στο κοινό!

Το κτήριο 32.000 τ.μ., θα διαθέτει τρία επίπεδα εκθεμάτων, τα οποία θα φτάσουν τα1000 και θα συνοδεύεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 60 διαδραστικές οθόνες θα υπάρχουν στους διαδρόμους του, δίνοντας μία σπάνια εμπειρία, στους επισκέπτες του μουσείου!

Η ιδέα για ένα τέτοιο εγχείρημα υπήρχε χρόνια στο μυαλό των ιθυνόντων, κάποια όμως κολλήματα με τις Αρχές της Ζυρίχης να καθυστερούν την έγκριση, η οποία και ήρθε, μετά από προσωπικές πρωτοβουλίες του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ!

Υπολογίζεται πως στα τέλη Οκτώβρη, θα έχει τελειώσει και το εσωτερικό του κτηρίου, αμέσως θα ξεκινήσουν οι δοκιμές του και κατά πόσο θα είναι έτοιμο για την επίσημη λειτουργία του.

Προτεινόμενα Άρθρα