Γερμανική πρόκληση για το Μάντσεστερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλο ματς και στο Τορίνο, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σεβίλλη

Τα αστέρια του Champions League αστράφτουν για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται τόσο στον 3ο, όσο και στον 4ο όμιλο, αφού σήμερα θα κριθεί ποιος θα πάρει το πάνω χέρι, στη μάχη της πρόκρισης.

Την ίδια ώρα οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, ταξιδεύουν στη Γερμανία και καλούνται να δώσουν αποδείξεις, μετά το άσχημο ξεκίνημα στη φάση των ομίλων.

1ος Όμιλος

Την πάντα ισχυρή και μαχητική Σαχτάρ, αντιμετωπίζει η Παρί Σεν Ζερμέν που θέλει να κάνει το δύο στα δύο. Μπαρουτοκαπνισμένος ο Καβάνι, μετράει 21 γκολ στα τελευταία 21 ματς των «παριζιάνων». Την ίδια ώρα στη Σουηδία, η Μάλμε φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ράμος, Χάμες και Μπέιλ να βρίσκονται «νοκ – άουτ» για τη «βασίλισσα».

Μάλμε – Ρεάλ Μ.
Σαχτάρ Ντ. Παρί Σ. Ζ.

Βαθμολογία: 1. Ρεάλ Μαδρίτης 3, 2. Παρί Σ. Ζ. 3, 3. Μάλμε 0, 4. Σταχτάρ Ντ. 0
Η επόμενη (21/10): Παρί Σ. Ζ. – Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντ. – Μάλμε

2ος Όμιλος

Ακριβώς έξι χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση, Γιουνάιτεντ και Βόλσμπουργκ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Old Trafford».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται φουριόζοι από την Αγγλία, έχοντας πιάσει κορυφή μετά από 110 βδομάδες, ενώ οι «λύκοι» μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, θα αναζητήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ, θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς, κόντρα στην Αϊντχόφεν που δεν έχει πετύχει ποτέ δύο νίκες συνεχόμενες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι Ολλανδοί δεν θα έχουν στο οπλοστάσιο τους, το βαρύ πυροβολικό τους, αφού ο Ντε Γιονγκ είναι εκτός.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Βόλσμπουργκ
ΤΣΣΚΑ – Αϊντχόφεν

Βαθμολογία: 1. Αϊντχόφεν 3, 2. Βόλσμπουργκ 3, 3. Γιουνάιτεντ 0, 4. ΤΣΣΚΑ 0
Η επόμενη (21/10): ΤΣΣΚΑ – Γιουνάιτεντ, Βόλσμπουργκ – Αϊντχόφεν

3ος Όμιλος

Με φόντο την κορυφή, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα κοντράρονται απόψε το βράδυ στο «Βιθέντε Καλντερόν». Παράλληλα, στην αντίπερα όχθη του χάρτη, η Αστάνα γράφει ιστορία, αφού απέναντι στη «φίλη» Γαλατασαράι – έχουν υπογράψει σύμφωνο φιλίας – θα κουνήσει για πρώτη φορά σεντόνι στη εδρα της. Αυτό είναι το πρώτο ματς ομίλων που διεξάγεται στο Καζακστάν.

Αστάνα – Γαλατασαράι
Ατλέτικο Μ. – Μπενφίκα

Βαθμολογία: 1. Ατλέτικο Μ. 3, 2. Μπενφίκα 3, 3. Γαλατασαράι 0, 4. Αστάνα 0.
Η επόμενη (21/10): Ατλέτικο Μ. – Αστάνα, Γαλατασαράι – Μπενφίκα

4ος Όμιλος

Δύο ομάδες που πέρσι έβγαλα μάτια, φέτος μοιάζουν με σκιές του εαυτού τους. Ο λόγος για τις Γιουβέντους και Σεβίλλη, που θα κοντραριστούν στο Τορίνο με «φόντο» την κορυφή του 4ου ομίλου. Επί γερμανικού εδάφους η Σίτι, θα ψάξει απέναντι στη Γκλάντμπαχ τους πρώτους τρεις βαθμούς, αφού το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι «πολίτες».

Γκλάντμπαχ – Σίτι
Γιουβέντους – Σεβίλλη

Βαθμολογία: 1. Σεβίλλη 3, 2. Γιουβέντους 3, 3. Μαν. Σίτι 0, 4. Γκλάντμπαχ 0
Η επόμενη (29/10): Γιουβέντους – Γκλαντμπαχ, Μαν. Σίτι – Σεβίλλη

Προτεινόμενα Άρθρα