Μέσα δυο, εκτός ο Σαριόγλου

από AllAboutARIS

Η πλήρης σύνθεση του τεχνικού τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συμπληρώθηκε λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος το παζλ όσον αφορά τη σύνθεση του τεχνικού τιμ. Εκτός φυσικά του Νίκου Αναστόπουλου, στο τιμ θα είναι ο Ανδρέας Σκέντζος ως βοηθός του έλληνα τεχνικού και ο πιο άμεσος συνεργάτης του, ο Θανάσης Μουρτζιάπης θα είναι γυμναστής και εργοφυσιολόγος της ομάδας, ο Γιάννης Γιώργης γυμναστής, υπεύθυνος στο κομμάτι της αποκατάστασης.

Ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και παικτών, κάτι σαν γενικός αρχηγός δηλαδή θα είναι ο Γρηγόρης Κάκαλης με τον οποίο ο Νίκος Αναστόπουλος διατηρεί προσωπική φιλία από τις μικρές εθνικές ομάδες. Όσο για τον Γιάννη Μιχαλήτσο, θα κάνει αυτό που έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν στον ΑΡΗ (και επί Κούπερ ακόμη) δηλαδή το σκάουτινγκ των αντιπάλων του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα προκειμένου να ενημερώνει τον έλληνα τεχνικό καθώς και την παρακολούθηση παικτών εφόσον χρειάζεται.

Αυτός που δεν συνεχίζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κατόπιν απόφασης του Αναστόπουλου είναι ο Αντώνης Σαριόγλου παρότι είχε συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα