Ιδού το ντοκουμέντο (pics)

από AllAboutARIS

Η έγγραφη διαβεβαίωση του σημερινού Προέδρου της ΕΕΑ Κωνσταντίνου Παπαλάκη και η περσινή απόφαση της επιτροπής στην οποία βασίστηκαν Αγροτικός Αστέρας και Λάρισα.

Το AllAboutARIS είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή τη θετική εξέλιξη με τον έγγραφο που εξασφάλισε ο ΑΡΗΣ από την ΕΕΑ ότι μπορεί να προχωρήσει στην δημιουργία νέας ΠΑΕ – με τις κατάλληλες κινήσεις- και υπό συγκεκριμένες συνθήκες να πάρει και αδειοδότηση από την ΕΠΟ (όπως έγινε με τον Αγρ. Αστέρα).

Σήμερα το AllAboutARIS  προς επίρρωση των όσων ανέφερε και στη ραδιοφωνική εκπομπή του σάιτ, ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος σας παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα την έγγραφη διαβεβαίωση της ΕΕΑ με υπογραφή του Προέδρου της κ. Παπαλάκη που αναφέρει ρητά ότι: «η σύσταση νέας ΠΑΕ΅-ΚΑΕ από το ίδιο αθλητικό σωματείο λόγω ανόδου κατηγορίας με παράλληλη ύπαρξη εταιρίας υπό εκκαθάριση, σας ενημερώνουμε ότι επί τους θέματος ισχύει η από 12.08.14 άποψη της επιτροπής».

Μάλιστα το AllAboutARIS σας παρουσιάζει και την περσινή απόφαση της ΕΕΑ με πρόεδρο τότε του Αθανάσιου Μπρίλη που λέει ότι: «χωρεί σύσταση νέας ΠΑΕ΅-ΚΑΕ από το ίδιο αθλητικό σωματείο της υπό εκκαθάριση ευρισκόμενης ανώνυμης εταιρίας, υπό την προϋπόθεση της παραίτησης εκ των αξιώσεων του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου, ως προς την αρχικώς παρασχεθείσα εισφορά στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ η ΚΑΕ».

Προτεινόμενα Άρθρα