Με καλή ψυχολογία στο «Βικελίδης»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας από την Πέλλα

Χωρίς αγωνιστική προβλήματα και μεκαλή ψυχολογία θα παραταχθεί ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΑΡΗ.

Η ενημέρωση της ομάδας από την Πέλλα, αναφέρει: «Η ομάδα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ετοιμάζεται όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Άρη, έχοντας στην διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό ο προπονητή μας Νίκος Παπανώτας.

Στη διάθεσή του θα είναι και ο Πάνος Μισαηλίδης που εξέτισε ποινή τιμωρίας μιας αγωνιστικής από την περυσινή σεζόν. Ο αγώνας όπως είναι γνωστόν θα γίνει το Σάββατο 4 η ώρα το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο Χαριλάου “κεκλεισμένων των θυρών” λόγω τιμωρίας του γηπέδου του Άρη από την περυσινή αγωνιστική περίοδο. Συνεπώς είναι αδύνατη η παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες πέρα από τις δύο αποστολές.

Το κλίμα στην ομάδα του Απόλλωνα είναι πάρα πολύ καλό και πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τον συγκεκριμένο αγώνα. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του Άρη εάν μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι από κάποιο κανάλι».

Προτεινόμενα Άρθρα