«Φαβορί ο ΑΡΗΣ, πρέπει όμως να το αποδείξει»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Εχουμε δύσκολο έργο, αλλά πρέπει να το παλέψουμε

Για το καλύτερο δυνατό θα παραταχθεί ο Απόλλων Κρύας Βρύσης απέναντι στον ΑΡΗ, όπψς τόνισε ο Χρήστος Πετρίδης στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο 26χρονος μέσος και αρχηγός της ομάδας από την Πέλλα, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Για το αυριανό ματς: «Είναι ένα ματς με την πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας. Εχουμε δύσκολο έργο, αλά πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την απουσία κόσμου από το αυριανό ματς: «Μπορεί να είναι θετικό αλλά και αρνητικό. Ο κόσμος αποτελεί την δύναμη του ΑΡΗ, αλλά το άδειο γήπεδο δεν κάνει το έργο μας πιο εύκολο».

Για την κατάσταση της Κρύας Βρύσης: «Θεωρητικά είμαστε πιο έτοιμοι από τον ΑΡΗ. Δουλεύουμε σχεδόν δύο μήνες όλοι μαζί και δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα».

Για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του ΑΡΗ: «Το ρόστερ του ΑΡΗ φέτος είναι πολύ ποιοικό. Εχει παίκτες Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ».

Για το φετινό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τον 1ο όμιλο: «Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες και το γεγονός ότι πέφτουν αρκετές ομάδες, κάνει τα πράγματα δύσκολα».

Για τον στόχο της Κρύας Βρύσης στο αυριανό ματς: «Σεβόμαστε τον ΑΡΗ αλλά πηγαίνουμε σε κάθε ματς για το καλύτερο δυνατό. Ακόμα και η ισοπαλία,θα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει και φέτος ο ΑΡΗΣ: «Ο ΑΡΗΣ έχει τον πρώτο λόγο για να βγει πρώτος. Είναι όμως δύσκολη η κατηγορία και πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως το φαβορί».

Για τον φετινό στόχο της Κρύας Βρύσης: «Στόχος μας είναι η παραμονή. Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Για τον προπονητή της Κρύας Βρύσης:, Νίκο Παπανώτα: «Είναι τα τελευταία χρόνια σε αυτή την κατηγορία και την γνωρίζει αρκετά καλά».

Προτεινόμενα Άρθρα