Νέο ξεκίνημα, ίδιο στόχος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για την νίκη και μία πειστική εμφάνιση οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου

Η ώρα της πρώτης σέντρας για τον ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε. Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, αλλαγές επί αλλαγών στην διοίκηση και μία σκανδαλώδη απόφαση κατά της ομάδας, οι «κίτρινοι» ρίχνονται στην «μάχη» του πρωταθλήματος, με έναν ξεκάθαρο στόχο. Την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο ανανεωμένος και σαφώς πιο ποιοτικός -σε σχέση με πέρυσι- ΑΡΗΣ, ξεκινάει απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, την προσπάθεια επιστροφής του στην Σούπερ Λιγκ, μετά την αποτυχημένη περσινή αγωνιστική περίοδο. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την ομάδα της Πέλλας στις 16:00 (Libero 107,4), στο κεκλεισμένων των θυρών »Κλεάνθης Βικελίδης», όπου η νίκη είναι αυτονόητη γα το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου.

Πλήρης αλλά και… ανέτοιμος για το πρώτο «τρίποντο»

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι. Μία ομάδα η οποία ουσιαστικά προπονείται μαζί για δύο εβδομάδες και σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ο Νίκος Αναστόπουλος όμως απαιτεί την νίκη, μαζί με μία πρώτη πειστική εμφάνιση, με αρνητικό παράγοντα την απουσία του κόσμου. Λίγο πριν το ματς, ένας εκ των Μελισσά ή Σαμαρά αναμένεται να αποκλειστεί λόγω του κανονισμού για τους παίκτες άνω των 33 ετών. Αυτός που θα παραμείνει στην αποστολή, θα αποτελέσει και τον παρτενέρ του Ραούλ Μπράβο στο κέντρο της άμυνας.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Τζινάρ, Μπαϊμάκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Λιόνης, Μαζουλουξής.

Για το καλύτερο δυνατό

Η Κρύα Βρύση ξέρει ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στον ΑΡΗ, έρχεται όμως στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Ο Νίκος Παπανώτας υπολογίζει και πάλι στον Παναγιώτη Μισαηλίδη που εξέτισε την τιμωρία του, όπως και στον Πέτρο Σιδηρόπουλο που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου, η ομάδα της Πέλλας αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με τις Σέρρες στην έδρα της. 

Η αποστολή του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης: Ασλαμπάλογλου, Βοτάρης, Γκελοσάνι, Δανιηλίδης, Καρυπίδης, Κίσας, Μισαηλίδης Μ., Μισαηλίδης Π., Ιβιτς, Μπρέγκου, Νίρλας, Παπαδόπουλος Γ. Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Χ., Πετρίδης, Σέρα, Σιδηρόπουλος Π. Σιδηρόπουλος Χ., Σκαπέρδας, Χατζηστεφάνου 

Προτεινόμενα Άρθρα