Η κριτική των παικτών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καλή παρουσία γενικότερα από τους παίκτες, δεδομένου και της φάσης που βρίσκεται η ομάδα

Ικανοποιητική έως έναν βαθό ήταν η εικόνα των παικτών του ΑΡΗ απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύης, δεδομένου και ότι η ομάδα προετοιμάζεται μαζί, μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

ΤΖΙΝΑΡ: Η καλή αμυντική λειτουργία του ΑΡΗ, μετέτρεψε τον Ισπανό σε… θεατή του αγώνα, αφού οι αντίπαλοι είχαν μόλις ένα σουτ και αυτό δεν τον ανησύχησε ιδιαίτερα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Καλά ανεβάσματα από τον έμπειρο μπακ αλλά και κάποια μικρολάθη, που ωστόσο δεν επηρέασαν την απόδοση του. Η Κρύα Βρύση έπαιξε περισσότερο από την δική του πλευρά και ανταποκρίθηκε όταν χρειάστηκε.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Ανέλαβε και πάλι όλη την αριστερή πλευρά με συχνά ανεβάσματα και προσπαθούσε να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα. Δεν βρήκε πολύ χώρο για να αξιοποιήσει το πολύ καλό αριστερό του πόδι με κάποια σέντρα.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Πολύ καλή παρουσία από τον Ισπανό, ο οποίος ήταν πολύ καλός στον αέρα, και γενικότερα δεν δυσκολεύτηκε από την επίθεση της Κρύας Βρύσης

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Ο έμπειρος στόπερ επιλέχθηκε από τον Αναστόπουλου αντί του Σαμαρά και δεν υπέπεσε σε κάποιο μεγάλο λάθος και ανταποκρίθηκε όταν χρειάστηκε.

ΡΟΒΑΣ: Πολύ τρέξιμο στον χώρο του κέντρου μαζί με τον Καζναφέρη. Είχε περισσότερο το μυαλό του στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όποτε χρειάστηκε όμως βγήκε μπροστά.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Μοίρασε παιχνίδι, και με τον Τάτο προσπάθησαν να δημιουργήσουν από τον άξονα, έπεσαν όμως απέναντι σε μία πιεστική άμυνα.

ΠΟΪ: Ο Αργεντινός είχε το δοκάρι στο 15′ , ήταν όμως μακρυά από τα στάνταρ που τον συνήθισαν πέρυσι οι φίλοι του ΑΡΗ

Ν’ ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Πολύ καλός και δραστήριος ιδιαίτερα στην επανάληψη. Εβγαλε πάρε-βάλε γκολ στον Ντούνη στην επανάληψη. Είχε κίνηση σε πλευρές και άξονα και γενικότερα ταλαιπώρησε τα μπακ της Κρύας Βρύση.

ΤΑΤΟΣ: Ο 26χρονος άσσος ήταν στο… στόχαστρο της άμυνας των φιλοξενούμενων Οποτε έπαιρνε την μπάλα είχε πάνω του τουλάχιστον δύο παίκτες και έδωσε αρκετές μάχες. Στο 7′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με το φάουλ που εκτέλεσε, ενώ στο 84′ δεν σημάδεψε σωστά από κοντινή απόσταση.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ανοιξε τον δρόμο για την νίκη του ΑΡΗ με την κεφαλιά στο 45′. Ο νεαρός φορ έδωσε πολλές μάχες μέσα στην περιοχή, ενώ βγήκε και αρκετές φορές για να πάρει την μπάλα και να μοιράσει παιχνίδι, έχοντας καλή τεχνική κατάρτιση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο 61′ αντί του Πόι και αγωνίστηκε επί το πλείστον από τα δεξιά. Ο 23χρονος εξτρέμ αν και ανέτοιμος, έδειξε στοιχεία της καλής τεχνικής που διαθέτει. Διεισδυτικός με γκολ στο ντεμπούτο του, στο 91′ .Τέρμα που θα μπορούσε να πετύχει και στο 75′, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα στο κοντινό πλασέ που έκανε.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπήκε στο 78′ στην θέση του Ρόβα και έβγαλε ενέργεια για όσο διάστημα αγωνίστηκε. Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και από δική του προσπάθεια προήλθε το γκολ του Ντούνη.

Καλογέρης: Μπήκε στο 89′ αντί του Ν’ Λουντούλου και δεν μπορεί να κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα