Ακόμα ψάχνεται…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τους «κίτρινους»

Η νίκη είναι πάντα αυτή που μετράει για μία ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση για τον ΑΡΗ, τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολα όσο χθες για την ομάδα.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ πιο χαμηλής δυναμικότητας, οι «κίτρινοι» πήραν ατό που ήθελαν, ήταν όμως φανερό σε αρκετά σημεία του αγώνα, ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο για δουλειά. 

Ο ΑΡΗΣ δυσκολεύτηκε αρκετά να δημιουργήσει με την μπάλα κάτω και μέσα από οργανωμένη επίθεση, απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις. Ουσιαστικά δεν βρήκε λύσεις απέναντι στο… μοντέλο της σφιχτής άμυνας που θα συναντάει συνεχώς φέτος. μπορεί όμως να το κάνει, βάσει της ποιότητας των παικτών που διαθέτει και των ατομικών ενεργειών τους. 

Παράλληλα, οι παίκτες του Αναστόπουλου υπέπεσαν αρκετές φορές σε λάθη και μάλιστα επιπόλαια, κατά βάση στο κέντρο και τον άξονα. Εκεί φαίνεται ότι οι παίκτες «ψάχνονται» ακόμα στο γήπεδο και δουλεύουν πάνω στην χημεία και την ομοιογένεια τους, η οποία δεν καμία περίπτωση δεν αποκτάται μέσα από προπονήσεις δύο εβδομάδων και τρία παιχνίδια, δύο φιλικά και ένα επίσημο. 

Στι 4 Οκτωβρίου, ο ΑΡΗ αποτελεί μία εντελώς καινούργια μάδα, που θέλει τον χρόνο της για να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης που μπορεί. Δυστυχώς για την ίδια, καλείται να το πετύχει εν μέσω επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Για αυτό και τώρα η ουσία είναι οι νίκες. Με το καιρό και μέσα από την δουλειά, ο ΑΡΗΣ θα αποκτήσει εκείνη την χημεία, που θα του επιτρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να βγάζει αυτοματισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει πολύ πιο εύκολα αυτό που θέλει.

Προτεινόμενα Άρθρα