Θα ζητήσει το τρία

από AllAboutARIS

Ένα νούμερο που παραπέμπει ευθέως στη θύρα 3 και τον κόσμο του ΑΡΗ θα ζητήσει ο ισπανός επιθετικός, εφόσον πάρει το ΟΚ και από τον Αναστόπουλο.

Σαν θηρίο στο κλουβί αισθάνεται ο Σέρχιο Κόκε που περιμένει πως και πως το ραντεβού με τον Νίκο Αναστόπουλο ώστε να πάρει και από τον έλληνα τεχνικό το ΟΚ και να επιστρέψει στον ΑΡΗ. Ο Ισπανός που ξέρει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ενταχθεί στις προπονήσεις ώστε να αρχίσει να ανακτά το χαμένο έδαφος και να είναι σε διάστημα που θα κρίνει ο προπονητής, έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ. 

Μάλιστα στο μυαλό του την έχει σκεφτεί ήδη αυτή τη στιγμή και έχει αποφασίσει να ζητήσει να φοράει το νούμερο τρία στην πλάτη. Κίνηση που κρύβει αρκετούς συμβολισμούς και παραπέμπει ασφαλώς στους άρρηκτους δεσμούς του ΑΡΗ με τη θύρα 3 αλλά και τη σχέση του ίδιου με τον κόσμο. Ίσως μάλιστα η κίνηση αυτή να αποσκοπεί σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με ένα κομμάτι των οπαδών του ΑΡΗ που δεν του έχου συγχωρήσει τον τρόπο που έφυγε κια ό, τι ακολούθησε (π.χ οφειλή από επιταγές κτλ). 

Σημασία βέβαια πρώτα έχει τι θα του πει και ο Νίκος Αναστόπουλος που ως προπονητής της ομάδας είναι αυτός που ορίζει τους κανόνες όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα