Στο τραπέζι με Κλόπ

από AllAboutARIS

Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι φιγουράρουν πρώτοι στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ρότζερς

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποτελεί από χθες παρελθόν καθώς οι «Κόκκινοι» πήραν την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον. Πλέον στο Άνφιλντ ξεκινούν την αναζήτηση νέου προπονητή με τους Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι να φιγουράρουν πρώτοι στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ρότζερς.

Το φαβορί, πριν καν απολυθεί ο Ρότζερς, ήταν πάντα ο Κλοπ, ο οποίος φυσικά και παραμένει η πρώτη επιλογή. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες, οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ αναμένεται να ανοίξουν συνομιλίες με τον Γερμανό τεχνικό προκειμένου να δουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Ο Κλοπ είναι η μεγάλη επιθυμία της διοίκησης της Λίβερπουλ καθώς βλέπουν τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ ως την πιο αξιόπιστη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι φαίνεται να ταιριάζει και με το προφίλ του συλλόγου.

Μάλιστα και ο ίδιος, σύμφωνα με διαρροές από τον κύκλο του, φαίνεται πως βλέπει με πολύ καλό μάτι την πιθανότατα να καθίσει στον πάγκο των «Ρεντς». Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό στις συνομιλίες που θα έχουν οι δύο πλευρές στο άμεσο διάστημα.

Στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Κάρλο Αντσελότι αλλά το αν θα ανοίξουν επαφές και με τον Ιταλό τεχνικό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το πως θα κυλήσουν οι συζητήσεις με τον Κλοπ.

Σε κάθε περίπτωση η διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων φαντάζει ευεργετική για τη Λίβερπουλ, η οποία έχει όλο τον χρόνο να ψάξει τον αντικαταστάτη του Ρότζερς, στοχεύοντας να έχει νέο προπονητή στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι, στις 17 του Οκτώβρη με αντίπαλο την Τότεναμ.

Προτεινόμενα Άρθρα