"Τα καλύτερα έρχονται"

από AllAboutARIS

Ο μέσος του ΑΡΗ μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΡΗ, τη συνέχεια της σεζόν αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μπάμπης Παυλίδης στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR” στον “Libero 107,4”:

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΡΗ: «Ήταν κάτι πολύ ωραίο για μένα που αγωνίστηκα με τη φανέλα του ΑΡΗ για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι και μάλιστα συνδυάστηκε με νίκη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Θα θέλαμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας, αλλά το θετικό είναι το κερδίσαμε και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δυσκολεύτηκε απέναντι στην κλειστή άμυνα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης: «Η ομάδα είναι καινούρια, τώρα χτίζεται. Θέλουμε χρόνο για να δεθούμε ως σύνολο, δεν μπορεί να γίνει αυτό από τη μία μέρα στην άλλη.  Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι. Όλοι ξέρουμε ότι από την πρώτη ομάδα μέχρι την τελευταία του ομίλου θα θέλουν να κερδίσουν τον ΑΡΗ. Θα αντιμετωπίσουμε κλειστές άμυνες από όλες τις ομάδες και θα πρέπει να μάθουμε να διασπάμε τις άμυνες και να σκοράρουμε ευκολότερα ώστε να έρχονται πιο εύκολα και οι νίκες. Ένα γρήγορο γκολ σε κάθε αγώνα είναι η λύση αλλά για αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά. Τα ονόματα και η φανέλα δεν κερδίζουν τα παιχνίδια. Χρειάζεται δουλειά στις προπονήσεις και φυσικά καλή απόδοση στους αγώνες».

Για το κίνητρο που θα έχουν οι αντίπαλοι να κερδίσουν τον ΑΡΗ που διαθέτει πολλούς παίκτες με εμπειρία από Superleague: «Αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να αγωνίζονται σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Θα χρειαστεί σοβαρότητα από μέρους μας και απόλυτη συγκέντρωση».

Για τον αγώνα με την Καβάλα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας. Πιστεύω όμως ότι μέσα από την καλή δουλειά που θα κάνουμε στις προπονήσεις και με τις οδηγίες του προπονητή και το αγωνιστικό του πλάνο, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ο ΑΡΗΣ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είτε είναι αυτός στη Γ Εθνική, είτε στη Superleague. Με αυτό το σκεπτικό δουλεύουμε».

Για την απόφαση να αφήσει τη Βέροια για τον ΑΡΗ: «Δεν είναι υποτιμητικό να έρθεις στη Football League 2 γιατί το έκανα για να αγωνιστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ που έχει μεγάλη ιστορία».

Για το στόχο της ανόδου και την αποφυγή των περσινών περιπετειών: «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και τα περσινά παθήματα ελπίζουμε να γίνουν μάθημα σε παλιούς και νέους παίκτες ώστε να μην τα ξαναπεράσουμε».

Για το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΡΗ: «Να έχει υπομονή γιατί η ομάδα είναι καινούρια, τώρα χτίζεται. Ξέρουμε ότι είναι πικραμένος αλλά πιστεύω ότι θα του δώσουμε μεγάλη χαρά στο τέλος».

Για την προσωπική του απόδοση στον αγώνα του Σαββάτου: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί βοήθησα κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Δεν είναι μόνο η ατομική απόδοση όμως, είναι ομαδική η προσπάθεια για να φτάσει η μπάλα σε μένα και να πετύχουμε το γκολ». 

Για τον ανταγωνισμό που έχει με τον Ανδρέα Τάτο που αγωνίζονται στην ίδια θέση: «Παίζαμε και στη Βέροια μαζί. Έχουμε αγωνιστεί και ταυτόχρονα. Εγώ δουλεύω στις προπονήσεις και είναι σίγουρο ότι βάζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα. Ο στόχος που έχουμε βάλει είναι το ζητούμενο. Αν παίζω εγώ ή κάποιος άλλος, αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Αυτός κάνει τις επιλογές. Σεβόμαστε τις αποφάσεις του και αυτό που μας μένει να κάνουμε είναι να του δείξουμε στις προπονήσεις ότι αξίζουμε κάτι παραπάνω».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ο κ. Καρυπίδης όταν ασχολείται με κάτι, βάζει όλες του τις δυνάμεις, βάζει το 100% του εαυτού του. Έχει όραμα και μεγάλες φιλοδοξίες για τον ΑΡΗ. Ο κόσμος μπορεί να είναι ήσυχος. Ήδη βλέπεται τι έχει κάνει για την ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε. Τα καλύτερα έρχονται».

Για το πότε θα παίξει ο ΑΡΗΣ ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί τους φιλάθλους του: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας όλο και περισσότερο. Ήδη από τα φιλικά μέχρι και τον αγώνα με την Κρύα Βρύση δείξαμε σαφή δείγματα βελτίωσης και θα φτάσουμε σιγά-σιγά να παίξουμε αυτό που περιμένει και ο κόσμος του ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα