"Πολύ δύσκολο παιχνίδι"

από AllAboutARIS

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε για τον προημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΡΗ αλλά και τη δυναμικότητα του πρωταθλήματος.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε μεταξύ άλλων στο gazzetta.gr:

Για τους τραυματισμούς της ΑΕΚ: «Ποτέ δεν είναι καλό να έρχεται ένας τραυματισμός. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι η ζωή, φέρνει δυσκολίες. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να πάμε εμείς για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας και σε αυτά τα πρώτα ματς».

Για τον αγώνα με τον ΑΡΗ: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω πολύ καλά την έδρα του ΑΡΗ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα μέχρι την Τετάρτη και θα το κάνουμε ώστε να πάμε να κερδίσουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Έχουμε καλές ομάδες φέτος κι ο ΑΡΗΣ βλέπουμε ότι έχει ενισχυθεί κι έχει έρθει ένας καινούριος επενδυτής. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο και για την Ευρωλίγκα. Το Ρέθυμνο είδαμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, γενικά είναι καλό που υπάρχουν πολλές ομάδες από την επαρχία. Επίσης βλέπουμε ότι κάτι καλό πάει να γίνει και με εμάς, οπότε γενικά περιμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είναι μόνο καλό για το μπάσκετ και καλό και για την ΑΕΚ».

Προτεινόμενα Άρθρα