Άλλο παιχνίδι

από AllAboutARIS

Παράλληλη δουλειά και στη φυσική κατάσταση για να ανταποκριθεί ο ΑΡΗΣ στα τρία ματς σε μια εβδομάδα που ακολουθούν

Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ όχι μόνο για τον αγώνα με την Καβάλα αλλά και για το γεγονός ότι οι κίτρινοι θα δώσουν τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών. Ο Νίκος Αναστόπουλος παράλληλα με το τεχνικό κομμάτι είναι υποχρεωμένος να δουλέψει με τους συνεργάτες του και τη φυσική κατάσταση με δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες είναι πιο πίσω σε… τρεξίματα από τους υπόλοιπους. 

Ο έλληνας τεχνικός δεν έχει ακόμη μιλήσει στους παίκτες του για τον αγώνα στην Καβάλα αλλά όπως λέει στους συνεργάτες του περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο θα προσεγγίσει διαφορετικά. Ο 57χρονος τεχνικός περιμένει ότι η Καβάλα δεν θα παίξει τόσο αμυντικά όσο έπαιξε η Κρύα Βρύση για αυτό και θα αναπροσαρμόσει και τα δικά του πλάνα. Το μόνο μειονέκτημα για τον προπονητή του ΑΡΗ είναι ότι δεν έχει και τόσο ξεκάθαρη εικόνα για την Καβάλα αφού είχε το ρεπό της την Κυριακή. 

Το ευχάριστο είναι από την άλλη ότι θα έχει δυο ακόμη επιλογές. Τον Λεωνίδα Κυβελίδη στην επίθεση και τον Γιάννη Σιδεράκη για το τέρμα.

Προτεινόμενα Άρθρα