Τινάζει την μπάνκα για το «Παρκ Ντε Πρενς» η Παρί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αντίθετος ο Δήμος με αυτή την πώληση

Το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει δικό της το «Παρκ Ντε Πρενς».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», υπάρχει η σκέψη να πουληθεί το «Παρκ Ντε Πρενς», κάτι όμως που αρνείται ο Δήμος, διαψεύδοντας ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με τους ιδιοκτήτες της Παρί από το Κατάρ.

«Το Παρίσι αρνείται επίσημα τις πληροφορίες, πως υπάρχει προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν για το στάδιο «Παρκ Ντε Πρενς» ανέφερε σε δήλωσή του το δημοτικό Συμβούλιο του Παρισιού.

Η «Le Parisien», γράφει ότι οι εκπρόσωποι της Δημάρχου Αν Ινταλγκό, είχαν διάφορες μυστικές συναντήσεις με αξιωματούχους της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσία και του Νασέρ Αλ- Κελαιφί. Ο στόχος ήταν να οριστεί μία τιμή για την παραχώρηση του μυθικού σταδίου, που αγωνίζεται η Παρί.

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα, η αρχική προσφορά ανερχόταν περίπου στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Παρί Σεν Ζερμέν και Δήμος, συμφώνησαν πέρυσι ότι ο σύλλογος θα βρίσκεται στο στάδιο έως το 2044. Σε αντάλλαγμα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα πραγματοποιήσει μια επένδυση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του πριν από το Euro 2016.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα