Διπλή προπόνηση χωρίς προβλήματα

από AllAboutARIS

Από τον έλεγχο ετοιμότητας προέκυψε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη προκειμένου οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.

Η ενημέρωση από το arisfc.gr αναφέρει:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα πρωί και απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Καβάλα (11/10, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Τόσο η πρωινή όσο και η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Να σημειωθεί ότι το παρών στο «Δασυγένειο» έδωσε σήμερα ο εργοφυσιολόγος, Θανάσης Μουρτζιάπης (ως γνωστόν, συνεργάζεται με το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ με την ιδιότητα του επιστημονικού συμβούλου), ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του (ειδικεύεται στον τομέα μεγιστοποίησης αθλητικής απόδοσης). Επίσης έγινε έλεγχος προπονητικών επιβαρύνσεων στους ποδοσφαιριστές, ο οποίος αφορά το χρονικό διάστημα που ο κ. Αναστόπουλος έχει την ευθύνη των προπονήσεων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου, απαιτείται ένα ακόμη μικρό χρονικό διάστημα ώστε οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.   

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

Προτεινόμενα Άρθρα