112 μέρες μετά

από AllAboutARIS

Σχεδόν 4 μήνες μετά τον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν, οι «κίτρινοι» ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και μεγάλες φιλοδοξίες.

Ήταν 17 Ιουνίου όταν ο ΑΡΗΣ γνώριζε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 76-77 και με απολογισμό 1-3 στη σειρά των μικρών τελικών καταλάμβανε την 4η θέση του περσινού πρωταθλήματος. Για τα περσινά δεδομένα, αυτή η επίδοση θεωρήθηκε –κι όχι άδικα- επιτυχία, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.           

Το μόνο που έμεινε να θυμίζει την ομάδα που παρατάχθηκε στο τελευταίο περισνό παιχνίδι είναι οι Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και φυσικά ο Δημήτρης Πρίφτης με τους συνεργάτες του.

Το… λίφιτνγκ του καλοκαιριού ήταν ολικό με αρκετά νέα πρόσωπα να έρχονται στην ομάδα και φυσικά με υψηλές βλέψεις για διάκριση. 112 μέρες μετά το τέλος της περσινής σεζόν, ο ΑΡΗΣ ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις για φέτος και καλείται να μετουσιώσει τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου και την δυναμική που έχει δημιουργήσει βάσει των μεταγραφικών του κινήσεων σε πράξη.

Η αρχή γίνεται σήμερα στις 19:30 με αντίπαλο την ΑΕΚ σε έναν αγώνα στον οποίο κρίνεται ένας στόχος. Η διάκριση (και) στο Κύπελλο είναι ζητούμενο φέτος για τον ΑΡΗ και η αποστολή είναι ξεκάθαρη: νίκη-πρόκριση που θα δώσει χρόνο στον Δημήτρη Πρίφτη και στους παίκτες του να δουλέψουν απερίσπαστοι το επόμενο διάστημα αλλά και θα διατηρήσει την θετική αύρα όλων όσοι βρίσκονται εντός ή γύρω από την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα