Δείτε ποιος σφυρίζει…(vid)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο ρεφερι για τον οποίο είχε κάει λόγο πέρσι το AllAboutARIS φυσικά και επβραβεύτηκε με άνοδο στην δεύτερη κατηγορία, αλλά τώρα τον στέλνουν στην Καβάλα!

Στα ψιλά πριν από λίγο πέρασε ο ορισμός του κ. Παπαργυρίου στο παιχνίδι της Καβάλας με τον ΑΡΗ. Στα ψηλα πέρασε και η απόφαση της Καβάλας να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, αλλά ούτε και μέσω ίντερνετ. Γιατί άραγε;

Ποιος είναι ο κ. Παπαργυρίου; Είναι ο ένας εκ των δυο ρέφερι για τους οποίους είχε κάνει λόγο πέρσι το AllAboutARIS (http://www.allaboutaris.com/diaitisia/51196/apokalypsi-allaboutaris-ergolavia-dragati-papargyriou), καθώς εναλλάσσονταν στα ματς του Πανσερραικού με τον κ. Δραγάτη. Το σχετικό ρεπορτάζ είχε κάνει φυσκά αίσθηση, αλλά το θέμα δεν τελειώνει εδώ. 

“Ο κ. Παπαργυρίου, λοιπόν, είναι ο εξαιρετικός ρέφερι που έδωσε το αμίμητο πέναλτι στην Καβάλα με τον Ορφέα την προηγούμενη αγωνιστική”, γράψαμε στο σχετικό ρεπορτάζ πέρσι. Το συγκεκριμένο πέναλτι έγινε φυσικά θέμα σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ. 

Δεν έγινε φυσικά θέμα ότι ο συγκεκριμένος ρέφερι επιβραβεύτηκε από την ΚΕΔ και ανέβηκε κατηγορία!!! Φέτος θα σφυρίζει Β εθνική ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!

Ελπίζουμε στον ΑΡΗ να έχουν αλλάξει τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα και να μην πιαστεί η ομάδα στον ύπνο όπως πέρσι σε πολλές περιπτώσεις, γιατί ακόμα αγωνιστικά η ετοιμότητά της δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα και κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να το εκμεταλλευτούν.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ!

Προτεινόμενα Άρθρα