Ιντζίδης και τέλος

από AllAboutARIS

Για τον Γενάρη μετατίθενται οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Η επικείμενη απόκτηση του Ιντζίδη θα σημάνει όπως όλα δείχνουν και το φινάλε των μεταγραφών επί εποχής Καρυπίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο 22χρονος στόπερ, εφόσον κερδίσει την επόμενη εβδομάδα την προσφυγή του, θεωρείται δεδομένο ότι θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα αφού έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον Νίκο Αναστόπουλο όσο και με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θα δώσει το βάθος που ήθελε ο έλληνας τεχνικός στην άμυνα απελευθερώνοντας τον Ραούλ Μπράβο να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ αν παραστεί ανάγκη ενώ στα θετικά του είναι το γεγονός ότι είναι και πολύ μικρός σε ηλικία. Με την απόκτηση του Ιντζίδη, οι κίτρινοι μάλλον ολοκληρώνουν τις μεταγραφές στην παρούσα μεταγραφική περίοδο αφού για τη θέση του εξτρέμ που ο Αναστόπουλος έχει επίσης ζητήσει ένα ακόμη παίκτη, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι αξιόλογο και μετατίθεται για τον Γενάρη.

Άλλωστε οι 2,5 μήνες που μεσολαβούν ως την διακοπή των Χριστουγέννων θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή του ΑΡΗ να κάνει μια ολοκληρωμένη ακτινογραφία του ρόστερ και να προχωρήσει στις διορθωτικές κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα