Το αντιμετωπίζουν σαν τελικό

από AllAboutARIS

Οι κίτρινοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι θα συναντήσουν την Κυριακή μια ομάδα που έχει δώσει στο παιχνίδι χαρακτήρα τελικού κι ενώ βρισκόμαστε μόλις την 3η αγωνιστική.

Απόφαση να μην επιτραπεί η διαδικτυακή έστω μετάδοση της αναμέτρησης με τον ΑΡΗ όπως έγινε την περσινή σεζόν. Απαγόρευση στους παίκτες αλλά και τον προπονητή να μιλήσουν στα ΜΜΕ πριν το παιχνίδι με την δικαιολογία να μείνουν συγκεντρωμένοι στον αγώνα παρότι το ματς γίνεται στα πλαίσια της 3ης μόλις αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την Καβάλα. Άρνηση να δώσουν εισιτήρια στον ΑΡΗ αν δεν τα προπληρώσει (δηλαδή να πάρει ο ΑΡΗΣ 2000 κομμάτια με τιμή δέκα ευρώ, προπληρωμένα) και γενικά μια εριστική στάση στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξεως όπως τουλάχιστον μαρτυρούν όσοι βρέθηκαν εκεί.

Τι άλλο να συμβεί δηλαδή για να καταλάβει και ο πλέον αδαής, ότι ο Καβάλα έχει δώσει στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ τον χαρακτήρα τελικού, παρότι όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι δυο ομάδες έχουν δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι. Ίσως να θεωρούν ότι όποιος κερδίσει από την 3η αγωνιστική θα έχει πάρει προβάδισμα ανόδου με άλλα 31 παιχνίδια να απομένουν. Το ότι η νίκη, όποιος την κατακτήσει (γιατί υπάρχει και η ισοπαλία) θα δώσει μια ψυχολογική ντόπα, ΟΚ. Αλλά μέχρι εκεί αφού βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν. Για όλους τους παραπάνω λόγους πάντως, οι παίκτες του ΑΡΗ, πέρα δηλαδή από το προφανές, να κερδίσουν όλα τα ματς φέτος, οφείλουν να παρουσιαστούν υποψιασμένοι στο «Ανθή Καραγιάννης» και προετοιμασμένοι ότι θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα που έχει βάλει σκοπό στη ζωή της να… κερδίσει τον ΑΡΗ.

Όσο για τους φίλους του ΑΡΗ που θα δώσουν το βροντερό παρόν τους; Θα συμπαρασταθούν όπως μόνοι αυτοί ξέρουν στην ομάδα αλλά παράλληλα να μην πέσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση είναι πιθανό να δεχθούν…

Προτεινόμενα Άρθρα