Το προσχέδιο του μνημονίου

από AllAboutARIS

Η καθυστέρηση στον σχηματισμό διοίκησης στον ερασιτέχνη αναγκάζει τους νομικούς να «δουλεύουν» πάνω σε ένα προσχέδιο μνημονίου.

Μπορεί διοίκηση στον Α.Σ να μην έχουμε ακόμη και οι ενδείξεις να μην είναι αισιόδοξες για την Δευτέρα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουν ξεκινήσεις οι συζητήσεις με την πλευρά Καρυπίδη για το μνημόνιο συνεργασίας που- εδώ που τα λέμε- το λογικό θα ήταν να είχε ήδη υπογραφεί.

Συζητήσεις που περιορίζονται σε πρώτη φάση μόνο σε επίπεδο νομικών αφού η απερχόμενη διοίκηση δεν επιθυμεί και σωστά να πάρει την οποιαδήποτε ευθύνης υπογραφής, από τη στιγμή που έχει λήξει ήδη η θητεία της και παραμένει μέχρι να βρεθεί η διάδοχη. Ήδη οι δικηγόροι του ερασιτέχνη και αυτοί του Καρυπίδη έχουν κάνει 1-2 επαφές, έχουν συζητήσει στη βάση ενός προσχέδιου που έχει ετοιμάσει η πλευρά Καρυπίδη ώστε να υπάρχει κάτι μόλις προκύψει η νέα διοίκηση που θα κληθεί να το υπογράψει. Το προσχέδιο περιλαμβάνει τα ποσοστά που δικαιούται ο ερασιτέχνης αλλά γίνεται και πρόβλεψη για το επόμενο καλοκαίρι εφόσον η ομάδα πετύχει την άνοδο και εκκινήσουν οι διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα