Μέγα σκάνδαλο! 140 πυρσοί… αλλά πρόστιμο!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μία ακόμα μεγάλη αδικία για τον ιστορικό συμπολίτη.

Οι…Μακεδονομάχοι έχουν συνηθίσει σε κάθε ευκαιρία να γράφουν και να μιλάνε για αδικίες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αδικία, αλλά σε κάθε περίπτωση υπέρ τους. Ο νέος νόμος αναφέρει ότι από την στιγμή που ανάβει πυρσός και γράφεται σε 3 παιχνίδια επιβάλλεται ποινή έδρας μιας αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ ήταν δυο φορές υπότροπος και πυρσός άναψε και μάλιστα έπεσε στο κόρνερ στο ματς με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά από την αθώωση με την ΑΕΚ άναψαν 140 πυρσοί σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Θα περίμενε κανείς ο αθλητικός δικαστής να εφαρμόσει το νόμο και να τιμωρήσει τον συμπολίτη με μία αγωνιστική. 

Τα βιντεάκια με το ντου στην είσοδο των οπαδών δίνουν και παίρνουν ,αλλά ούτε αυτά ήταν αρκετά για να τιμωρηθούν οι…αδικημένοι. Νέο πρόστιμο για μία ακόμα φορά. Είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει με την ΕΠΟ. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι παραμύθια της χαλιμάς ότι τους… κυνηγάνε.

Κατά τα άλλα στο ματς του ΑΡΗ ορίστηκε ο Παπαργυρίου και το πρώτο παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων για μία κροτίδα στο ματς με το Κοκκινόχωμα που έληξε με 5-0!!!

Προτεινόμενα Άρθρα