Σχετάκης: “Θέλουμε να μεγαλώσουμε το brand του ΑΡΗ, το φίλαθλο κοινό «διψάει»”

από AllAboutARIS

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Σχετάκης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Yellow Radio”.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Από τις πρώτες μέρες που είμαι στον ΑΡΗ έχουμε καταλάβει πως έχουμε ένα φίλαθλο κοινό που “διψάει” και νομίζω πως βρισκόμαστε στην κατεύθυνση για να βρισκόμαστε στα πρότυπα ευρωπαϊκών ομάδων.

Πιστεύω πως η δύναμη και η ανταπόκριση του κόσμου είναι αυτό που μας βοηθά να κάνουμε αυτά που προγραμματίζουμε, νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» σημείωσε αρχικά.

Για τα σχέδιά του και τα όσα έχει κάνει η ομάδα:

«Ξεκινήσαμε κάνοντας το event για τους χορηγούς της ομάδας, κάτι το οποίο άρεσε στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην εκδήλωση και έχουμε σκοπό να το καθιερώσουμε.

Πιστεύω πως είχε μεγάλη επιτυχία και ευχαρίστησε και τους χορηγούς αλλά και τους φίλους του ΑΡΗ.

Αναμένεται να ανακοινωθεί και μια χορηγία τις επόμενες ημέρες (εννοώντας τη συμφωνία με τη Novibet που ανακοινώθηκε μετά τη συνέντευξή του).

Δώσαμε βάση στις φανέλες της ομάδας και θα παρουσιαστούν σύντομα, η φανέλα της ομάδας ταυτίζει τους φιλάθλους με την ομάδα».

Για την Kappa:

«Θα έχουμε εμφανίσεις, επιτέλους, που θα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για τον ΑΡΗ. Η εταιρία ασχολήθηκε αποκλειστικά για να φτιάξει κάτι που θα είναι στα “χρώματα” της ομάδας μας».

Για την ανάπτυξη των ακαδημιών:

«Οι ακαδημίες μέχρι τώρα υπέφεραν, πάμε να συνδέσουμε την ανδρική ομάδα ακόμη και με τα μικρότερα τμήματα του ΑΡΗ.

Κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να επεκτείνουμε το δίκτυο των ακαδημιών της ομάδας. Θέλουμε να φτιάξουμε και να δουλέψουμε στις ακαδημίες από τα παιδιά από 6 ετών μέχρι και τα 19 τους.

Με τα προγράμματα μας, πάμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο που θα μαθαίνει στα παιδιά συγκεκριμένα προγράμματα προπόνησης, προγράμματα του ΑΡΗ, ώστε να μπορούν και άλλες ακαδημίες να έχουν την νοοτροπία του ΑΡΗ.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε “αρειανάκια”, πρέπει να μεγαλώσουμε το brand που λέγετε ΑΡΗΣ, έχουμε ήδη κοινό αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε και άλλους φίλους της ομάδας.

Θα δώσουμε έμφαση στην ποιότητα, θέλουμε όσοι θα αποκτήσουν το όνομα του ΑΡΗ, να μην έχουν κανένα παράπονο».

Ενώ τέλος, για τη μπουτίκ τόνισε:

«Είμαστε λίγο πίσω, υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα που είναι λίγο δύσκολο να λυθούνε αλλά όσον αφορά τα προϊόντα, θα υπάρξουν πολλά και νέα που θα ικανοποιήσουν πλήρως τους φίλους της ομάδας»

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X