«Είχαμε πνεύμα νικητή»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο πάθος που έδειξε ο ΑΡΗΣ στάθηκε ο Νίκος Τσουμάνης, όσον αφορά τον αγώνα με την Καβάλα, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να δείχνει σε κάθε ματς ότι είναι το αφεντικό του 1ου ομίλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Για τον αγώνα: «Είναι μία σημαντική νίκη, η οποία μπορεί να κρίνει πολλά στις λεπτομέρειες. Παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από ένα δικό μας λάθος, αλλά είχαμε το πνεύμα του νικητή. Σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο, θα είχαμε νικήσει πιο εύκολα».

Για το κατά πόσο η ομάδα αρχίζει να βρίσκει αυτοματισμούς: «Δεν μπορείς να κρίνεις σε ένα τέτοιο γήπεδο, αν έχεις αυτοματισμούς. Είχαμε πνεύμα νικητή και στο μυαλό μας μόνο να πάρουμε την νίκη».

«Σε τέτοιες κατηγορίες, το να παίζεις με τον ΑΡΗ είναι έξτρα κίνητρο. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να δείχνουμε περισσότερο πάθος για να πάρουμε τον βαθμό»

.Για το αν αισθάνονται ότι έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό φέτος στον όμολο: «Το ξέρουμε και θα το επιβάλλουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Πάμε για την νίκη. Δεν σκεφτόμαστε το παραμικρό που μπορεί να μας φέρει πίσω. Θα έχουμε επιτέλους στον κόσμο στο πλευρό μας και θα του δώσουμε άλλη μία χαρά»

Προτεινόμενα Άρθρα