Περίσσευε το πάθος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κυρίαρχος ο ΑΡΗΣ, παρά τις δεδομένες δυσκολίες που δημιούργησε ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το πάθος και το πνεύμα νικητή περίσσευαν από τους παίκτες του ΑΡΗ απέναντι στην Καβάλα. Ενα παιχνίδι από το οποίο δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, σίγουρα όμως οι «κίτρινοι» τα κατάφεραν αρκετά καλά, δεδομένης δουλειάς που σίγουρα χρειάζεται ακόμα η ομάδα.

ΤΖΙΝΑΡ: Φέρει ευθύνη στο γκολ της Καβάλας, αφού έκανε πολύ κακή έξοδο και ο Μπρατσιάνι δεν χρειάστηκε να βρει δυνατά την κεφαλιά για να σκοράρει. Γενικότερα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους παίκτες των γηπεδούχων, με εξαίρεση το διαγώνιο σουτ του Παππά στο δεύτερο μέρος, στο οποίο ανταποκρίθηκε σωστά.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Στο ξεκίνημα του ματς αντιμετώπισε προβλήματα με τον Μπρατσιάνι, γενικότερα όμως ήταν σταθερός, με αρκετή δουλειά αμυντικά και επιθετικά

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Δεν φοβήθηκε να βάλει τα πόδια του στην φωτιά. Ο έμπειρος στόπερ έδωσε πολλές μονομαχίες, ενώ στο 17′ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αν ο Αθανασίου δεν απέκρουε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Ο Ισπανός έπαιξε περισσότερο με την εμπειρία του και αυτή φάνηκε σε αρκετά σημεία. Ηταν καλός τόσο ψηλά όσο και χαμηλά, αποφεύγοντας το μεγάλο λάθος. Φυσικά μαζί με τον Μελισσά, όπως και όλη την άμυνα, φέρουν ευθύνη για το γκολ του Μπρατσιάνι, σε μία φάση που τα μετόπισθεν αδράνησαν.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Ισως ο παίκτης του ΑΡΗ που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δραστήριο και έμπειρο παίκτη, όπως ο Χάρης Παππάς. Οι δυό τους έδωσαν πολλές μάχες, με τον Τσουμάνη να είναι ακούραστος, αναλαμβάνοντας ως συνήθως όλη την αριστερή πλευρά.

ΡΟΒΑΣ: Ψύχραιμο μυαλό από τον μέσο του ΑΡΗ στο κέντρο, με αρκετές προωθήσεις αν και θεωρείται το 6άρι στο 4-2-3-1 του Αναστόπουλου. Πολύ λιγότερα λάθη σε σχέση με το ματς απέναντι στην Κρύα Βρύση.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Πιο σταθερός σε σχέση με το ματς της περασμένης εβδομάδας ο Καζναφέρης. Στο 6′ είχε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Αθανασίου να προχωρήσει σε μία δύσκολη απόκρουση. Είναι φυσιολογικό να ψάχνει ακόμα την χημεία του με τον Ρόβα στα χαφ, παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης στο συγκεκριμένο κομμάτι.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Προτιμήθηκε αντί του Πόι για τα άκρα και γενικότερα είχε καλή παρουσία, κινούμενος σε όλους τους χώρους της επίθεσης, πατώντας αρκετές φορές και στην περιοχή.

Ν’ ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Αρκετά δραστήριος ο Γάλλος, ο οποίος πάτησε αρκετές φορές μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Το κατάφερε στο 62′, όταν βρήκε τον Καπνίδη για το 1-1.

ΤΑΤΟΣ: Πολύ δουλειά σε ένα ακόμη ματς από τον Τάτο, από τον οποίο πέρασαν σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες του ΑΡΗ. Σε σχέση με την Κρύα Βρύση, σήμερα μοίραζε πιο γρήγορα την μπάλα, κάτι που τον βοήθησε να ελευθερώνεται πιο εύκολα από τα μαρκαρίσματα της αντίπαλης άμυνας και να πατάει περιοχή.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Για μία ακόμη φορά, βρέθηκε στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή. Ο Καπνίδης άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή του ΑΡΗ, έχοντας καλές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή, ενώ κέρδισε παράλληλα και αρκετές εναέριες μονομαχίες.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ανησύχησε περισσότερο τους αμυντικούς από τον Παυλίδη, από την στιγμή που και ο τελευταίος δεν είναι φύσει εξτρέμ. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα όπως με την Κρύα Βρύση, έφερε όμως φρεσκάδα και ταχύτητα στην επίθεση, την οποία χρειαζόταν ο ΑΡΗΣ σε εκείνο το χρονικό σημείο.

ΠΟΪ: Ο man of the match για τον ΑΡΗ, από την στιγμή που πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας. Μπήκε στο 68′ αντί του Ν’ Λουντούλου, δεν είναι όμως ακόμα ο γνωστός Πόι, ενώ δεν τον βοήθησε και το γήπεδο. Παρόλα αυτά, βρέθηκε στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή, όπως και ο Καπνίδης.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Μπήκε το 87′ αντί του Καπνίδη και πλαισίωσε τους Ρόβα και Καζναφέρη στον χώρο του κέντρου. Αγωνίστηκε μόλις έξι λεπτά και ενίσχυσε την αμυντική λειτουργία της ομάδας, απέναντι στην πίεση της Καβάλας.

Προτεινόμενα Άρθρα