"Ζεστάθηκε" ο κόσμος

από AllAboutARIS

Αρκετός κόσμος σπεύδει από το πρωί στα γραφεία της Αλκμήνης για να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του.

Κάτι η νίκη στην Καβάλα με ανατροπή, λίγο το γεγονός ότι την Τετάρτη στο ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ενώπιοον του κόσμου του, δεν ήθελε και πολύ να πάρουν τα πάνω τους τα εισιτήρια διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την ώρα που άνοιξαν τα γραφεία στην Αλκμήνης, από όπου διατίθενται, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη κάτι που προκάλεσε τα χαμόγελα των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τιμές του πακέτου εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

ΘΥΡΑ
ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1–3
60 ευρώ
ΘΥΡΑ 2
130 ευρώ
ΘΥΡΑ 9
180 ευρώ
ΘΥΡΑ 7
250 ευρώ
VIP
500 ευρώ
Οι άνεργοι (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της ανανεωμένης κάρτας ανεργίας), οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές (με την προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού) έχουν έκπτωση 25%.

Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους παρέχεται δωρεάν μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 (με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού), ενώ για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50%. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών (με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως).

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, ενώ απαραίτητη είναι η προσκόμιση και της Αστυνομικής ταυτότητας.

Προτεινόμενα Άρθρα