Ελεύθερος χωρίς όρους ο Γκιρτζίκης

από AllAboutARIS

Σειρά του Γιώργου Γκιρτζίκη ήταν το πρωί της Δευτέρας να περάσει από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κλήθηκε να καταθέσει για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας.

Το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πέρασαν το πρωί της Δευτέρας (12/10) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο αναπληρωτής του στην ομοσπονδία, Βαγγέλης Τοπολιάτης, ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος είχε παραιτηθεί λόγω των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Και οι τέσσερις απολογήθηκαν για την υπόθεση της περίφημης «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ, κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία σε απιστία κατά συναυτουργία, σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την απολογία τους, ανακριτής και εισαγγελέας συναποφάσισαν να μην επιβάλουν περιοριστικούς όρους στους τέσσερις κατηγορούμενους, όπως άλλωστε είχαν πράξει και με όλους όσους έχουν απολογηθεί ως τώρα (μεταξύ των οποίων ήταν και οι Γκαγκάτσης, Σαρρής).

Την επόμενη Δευτέρα 19/10 ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί θα βρεθεί ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Προτεινόμενα Άρθρα