Πρώτη κουβέντα με Αγιονέρι

από AllAboutARIS

Απόλυτα θετικοί στο να εξυπηρετήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ που θα ταξιδέψει στο Κιλκίς είναι η διοίκηση του Εθνικού Αγιονερίου.

Επικοινωνία με την διοίκηση του Εθνικού Αγιονερίου είχαν οι άνθρωποι του ΑΡΗ για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Οι άνθρωποι της ομάδας από το Κιλκίς δεν έχουν φυσικά καμία αντίρρηση να παραχωρήσουν εισιτήρια στους κίτρινους, όπως έκαναν και στο αντίστοιχο περσινό ματς και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν και την μεγάλη κεντρική κερκίδα για να φιλοξενηθεί ο μεγάλος όγκος των οπαδών του ΑΡΗ. Το  μόνο που μένει να καθοριστεί είναι αν το εισιτήριο θα κοστίζει πέντε ή δέκα ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αγιονέρι σκέφτηκε και το ενδεχόμενο το παιχνίδι να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης αφού το Κιλκίς είναι όμορος νομός, προκειμένου να έχει ακόμη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία αλλά είναι δύσκολο αφού ο κανονισμός αναφέρει ότι για να γίνει αυτό πρέπει και τα δυο γήπεδα που έχει δηλώσει ο Εθνικός ότι θα χρησιμοποιηθεί τη φετινή σεζόν (το δικό του και το Εθνικό Στάδιο Κιλκίς) να κριθούν ακατάλληλα…

Προτεινόμενα Άρθρα