Επίσημα αποκαλυπτήρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι για το «3 στα 3» οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου

Ακόμη τρεις βαθμούς είναι έτοιμος να προσθέσει ο ΑΡΗΣ στην φετινή συγκομιδή του, υποδεχόμενος τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στις 16:00 (Libero 107,4), για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Με καλή ψυχολογία μετά την νίκη μέσα στην Καβάλα, οι «κίτρινοι» στοχεύουν στο «3 στα 3», ώστε να αρχίσουν να «χτίζουν» μία διαφορά από τις ομάδες που θεωρητικά θα διεκδικήσουν και αυτές το ένα και μοναδικό εισιτήριο για την Φούτμπολ Λιγκ.

Σχεδόν ίδιος, για το τρίτο τρίποντο 

Ο σημερινός ΑΡΗΣ δεν αναμένεται να έχει πολλές διαφορές με εκείνο της Καβάλας, παρά μόνο μία ή δύο. Ο Αναστόπουλος σταδιακά θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες και πιθανόν να κάνει την αρχή σήμερα. Ο κόουτς του ΑΡΗ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Παράλληλα στην ομάδα περιμένουν και τον κόσμο για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των Τάτου και Τσουμάνη τα τελευταία 24ωρα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Προτεινόμενα Άρθρα