Το… τελείωσε, πριν καν ξεκινήσει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολα τελείωσαν στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Νίκου Ανασυόπουλου

Στον δρόμο των επιτυχιών παρέμεινε ο ΑΡΗΣ, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-0 και πλησίασε στον έναν βαθμό από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο από τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης.

1-0 με τον… συνήθη ύποπτο

Σε μόνιμο σκόρερ του ΑΡΗ τείνει να εξελιχθεί ο Αντώνης Καπνίδης. Ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε παλι στο σωστό σημείο και έκανε το 1-0 μέσα στην μικρή περιοχή, μετά από πάσα του Μάουρο Πόι στο 6’/ Το τρίτο του γκολ σε τρία παιχνίδια και το δεύτερο που πετυχαίνει μετά από ασ;iστ του Αργεντινού.

Ανοιξε λογαριασμό και ο Παυλίδης

Ο ΑΡΗΣ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τέταρτο, έβαλε ήδη τις βάσεις για να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση, με τον Μπάμπη Παυλίδη να ανοίγει λογαριασμό στο 14ο λεπτό. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας πάτησε περιοχή στο 14′ και με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Ραούλ Μπράβο, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Αυτογκόλ διά… ποδός Μελισσά

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε και πέτυχε και τρίτο γκολ πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Ο προωθημένος Μελισσάς «γέμισε» από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και ο Μπάρμπάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στο 37′.

Αγγιξε το γκολ ο Κυβελίδης

Ο 29χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΡΗ και δύο λεπτά μετά τν είσοδο του στο ματς, λίγο έλειψε να χριστεί και, αλλά δεν αξιοποίησε την πάσα του Παυλίδη και έστειλε την μπάλα άουτ, στο πλάσε που επιχείρησε από κοντινή απόσταση. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πόι γέμισε για τον Κυβελίδη, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαθανασίου.

Κράτησε δυνάμεις

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες από πλευράς ποιότητας, αφού ο ΑΡΗΣ έριξε δικαιολογημένα τους ρυθμούς και έκανε συντήρηση δυναμένων, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος που έχει για αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι έτσι όμως έφτασε κοντά στο 4-0 με τον Πόι, ο Παπαθανασίου όμως απομάκρυνε με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Αργεντινού.

ΑΡΗΣ (Νίκος Ανααστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης (62΄Καλογέρης), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Πόι, Τάτος (16΄Ρόβας), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέμπης, Μπάρμπας (42΄Καραγιώργος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου (16΄Ζυγκερίδης), Νικολίτσας, Χιονίδης (71΄Σάρρος), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

Προτεινόμενα Άρθρα