«Στο τέλος, μετρούν μόνο οι νίκες και η άνοδος»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ καλός και στο χθεσινό ματς ο 23χρονος εξτρέμ

Ο Μάρκος Ντούνης είναι από τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ΑΡΗ και ήδη έχει δείξει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και την επίτευξη του στόχου της.

Ο 23χρονος εξτρέμ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» και μίλησε για την εύκολη επικράτηση επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την συνέχεια του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα: «Είναι μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Να τελειώσουμε με το παιχνίδι της Κυριακής και μετά θα κοιτάξουμε την συνέχεια».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε ένα διάστημα που η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη: «Σίγουρα υπάρχει κούραση στην ομάδα. Δεν έχουμε ακόμα αρκετές προπονήσεις στα πόδια μας και έτσι βγαίνει η κούραση».

Για τον ερχομό του στην ομάδα και την κατάσταση που βρίσκεται: «Εχω γνωριστεί με τα παιδιά και τους προπονητές. Σωματικά, είμαι κουρασμένος, όπως όλη η ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα τελειώσει θετικά αυτή η εβδομάδα».

Για το ότι ο ΑΡΗΣ «τελείωσε» με την υπόθεση νίκη χθες από το πρώτο κιόλας ημίχρονο: «Θέλουμε να τελειώνουμε όλα τα παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε καλά, αλλά κάναμε συντήρηση δυνάμεων για το επόμενο παιχνίδι».

Για το πρώτο καλό πρώτο 45λεπτο του ΑΡΗ: «Η ομάδα ήταν αρκετά καλή στο πρώτο 20λεπτο. Από εκεί και πέρα η αντίπαλη ομάδα ανοίχτηκε, πετύχαμε ένα τέρμα ακόμα και εκεί τελείωσαν όλα».

Για το επίπεδο των ομάδων της Γ’ Εθνικής: «Πέρα από τα γήπεδα, μερικά εκ των οποίων δεν είναι σε καλή κατάσταση, το επίπεδο δεν είναι και το καλύτερο. Εγώ κοιτάω όμως την δική μας ομάδα, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο».

Για την δεδομένη βελτίωση του ΑΡΗ μέσα από τους αγώνες: «Πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο διαφορετικά. Ελπίζω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εχουμε την ποιότητα ως ομάδα να το καταφέρουμε. Αυτό που μετράει όμως είναι οι νίκες και η επίτευξη της ανόδου».

Για τα μεγάλα σκορ που περιμένουν όλοι από τον ΑΡΗ στην συνέχεια της χρονιάς: «Ετσι το ευχαριστιέσαι και ως ποδοσφαιριστής. Χαίρεσαι εσύ που παίζεις, αλλά και ο κόσμος».

Για την χημεία που φαίνεται ότι αποκτάει με τον Γεωργιάδη στην δεξιά πλευρά: «Εχουμε μιλήσει. Ξέρει που να μου πετάει τη μπάλα, όπως και εγώ. Μπορούμε να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι. Ενας δύσκολος αντίπαλος, βάσει της βαθμολογικής κατάταξης. Πρέπει να κερδίσουμε».

Για τους στόχους του με τον ΑΡΗ: «Στόχος μου είναι η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ και να είμαι και εγώ εκεί».

Προτεινόμενα Άρθρα