«Το μεγαλύτερο μυστικό, είναι η συσπείρωση»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι τον ΑΡΗ

Την δική του άποψη για την νέα προσπάθεια που γίνεται στον ΑΡΗ κατέθεσε ο Γιώργος Κολτσίδας, με συνέντευξη του στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο παλαίμαχος παίκτης των «κίτρινων», ο οποίος δεν χάνει ποτέ αγώνα της ομάδας, μίλησε για όσα είδες χθες απέναντι στους Αμπελόκηπους, αλλά και για όσα θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος στην συνέχεια.

Για το νέο ξεκίνημα του ΑΡΗ: «Η περσινή χρονιά ήταν δραματική για όλους. Ηταν ο,τι χειρότερο και δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος του ΑΡΗ. Αντίθετα φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα και δεν πιστεύω να έχει κάποιο πρόβλημα φέτος. Υπάρχει ένας αξιόλογος προπονητής, που μπορεί να δώσει στην ομάδα ό,τι χρειάζεται, για να έχει μία ομαλή μετάβαση από την Γ’ Εθνική στην Φούτμπολ Λιγκ».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Είναι βασικό προσόν που έχει, να… φτιάχνει τα αποδυτήρια. Στην πρώτη του θητεία, ήρθε σε μία δύσκολη κατάσταση και έδωσε το κάτι παραπάνω. Εδεσε τα αποδυτήρια, ενώ στην αρχή είχαμε χάσει τον δρόμο και δεν δείχναμε ότι μπορούσαμε να επανέλθουμε στην Α’ Εθνική».

Για την παρουσία του Ανδρέας Σκέντζου στην ομάδα: «Και ο Ανδρέας γνωρίζει από τον ΑΡΗ. Ξέρει τον αέρα του γηπέδου και μπορεί να βοηθήσει από την μεριά του».

Για αυτό που τονίζει ο ίδιος διαρκώς, ότι είναι πολύ διαφορετικό να φοράει κάποιος την φανέλεα του ΑΡΗ και να αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Υπάρχουν παίκτες που στις ομάδες τους ήταν πολύ καλοί. Οταν όμως έρχονταν στον ΑΡΗ και έπαιζαν στο Βικελίδης, ήταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική ψυχολογία και πρέπει να το ξεπεράσεις αυτό».

Για τις διαφορές στο φετινό ρόστερ με το περσινό: «Ηρθε ένας άνθρωπος, έβαλε κάποια χρήματα και έγιναν καλές μεταγραφές. Η ποιότητα της ομάδας είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά για μία κατηγορία όπως η Γ’ Εθνική».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που ήδη έχουν προκύψει: «Είναι φυσιολογικό και σίγουρα προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας. Υπήρξε λίγος χρόνος για προετοιμασία. Παίξαμε δύο παιχνίδια σε νερό και λάσπη και υπήρξαν τραυματισμοί. Ο προπονητής έχει τις λύσεις και θα τις βρει, για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τα μεγάλα σκορ και τις καλές εμφανίσεις που θα φέρουν τον κόσμο πιο μαζικά στο γήπεδο: «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Είναι υποτιμητικό να συζητάμε αν θα ανέβει ο ΑΡΗΣ στην Φούτμπολ Λιγκ. Αν όμως η ομάδα πάει καλά και υπάρξει μία βαθμολογική άνεση, ο κόσμος θα έρχεται πιο άνετα στο γήπεδο. Οταν έρχονται εύκολες νίκες, οι φίλαθλοι θα είναι όλο και πιο κοντά στην ομάδα. Θέλουν να στηρίξουν και θα το κάνουν. Το μεγαλύτερο μυστικό για τον ΑΡΗ, είναι η συσπείρωση».

Για τα μελλοντικά του σχέδια και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΑΡΗ: «Πάντα είμαστε κοντά στον ΑΡΗ και θα είμαστε. Βλέπω την προπονητική ως κάτι θετικό και ο,τιδήποτε άλλο μέσα στο ποδόσφαιρο. Με αυτό άλλωστε ασχολούμαστε όλα αυτά τα χρόνια».

Προτεινόμενα Άρθρα