Και τώρα… διαφορά

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αφού… πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας αρκετά νωρίς και με παιχνίδι λιγότερο, βάζει πλώρη για να αυξήσει τη διαφορά.

Μπορεί ακόμη να είναι μην είναι 100% έτοιμος. Να υπολείπεται σε τρεξίματα και μερικοί παίκτες του να μην έχουν κάνει ολοκληρωμένη προετοιμασία. Έχει ποιότητα όμως και παίκτες με προσωπικότητα που ακόμη και όταν η απόδοση δεν φτάνει στα επιθυμητά επίπεδα αρκούν για να καθαρίσουν παιχνίδια όπως το χθεσινό κόντρα στον Εθνικό Αγιονερίου.

Ο ΑΡΗΣ μετά από πέντε αγωνιστικές και έχοντας δώσει κι ένα παιχνίδι λιγότερο πάτησε ήδη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον ο στόχος από εδώ και πέρα είναι διπλός. Αφενός να παραμείνει εκεί ως το φινάλε του πρωταθλήματος και αφετέρου να αρχίζει από εδώ και πέρα να… χτίζει μια διαφορά από τους αντιπάλους του. Ήδη οι βασικοί του αντίπαλοι Καβάλα και Δόξα Δράμας με παιχνίδι παραπάνω είναι στο -5 η πρώτη και στο -2 η δεύτερη, ενώ πέρασε και την φετινή έκπληξη τον Νέστο Χρυσούπολης. Στα παιχνίδια που ακολουθούν η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, εφόσον συνεχίσει με νίκες, έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, να καταστήσει σαφές ότι φέτος δεν αστειεύεται και παράλληλα να εγκαθιδρύσει στα αποδυτήρια την ψυχολογία νικητή που αποκτάται από τις συνεχόμενες νίκες.

Προτεινόμενα Άρθρα