Αφεντικό για τα καλά η Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Άνετη κι ωραία προελαύνει η Μπαρτσελόνα στην κορυφή του πέμπτου ομίλου. Οι Καταλανοί βρήκαν τον «ήρωά» τους στο πρόσωπο του Ράκιτιτς, ο οποίος πέρασε… αναγκαστικά στο ματς και με δύο τέρματα οδήγησε στο εύκολο 2-0 κόντρα στην ΜΠΑΤΕ.

Και την ώρα που οι μπλαουγκράνα παρέμεναν αφεντικό και στο +3 απ’ την δεύτερη θέση, στο έτερο ματς του ομίλου γινόντουσαν πράγματα και θαύματα!

Με την Λεβερκούζεν να προηγείται στο 20’ με δύο γκολ, την Ρόμα να φέρνει τα πάνω-κάτω και να ανακτά τα ηνία με 4-2, προτού στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ασπιρίνες»… σφραγίσουν το επικό 4-4 που τους διατήρησε μόνο πίσω απ’ την Μπάρτσα.

ΜΠΑΤΕ-Μπαρτσελόνα 0-2
(48’, 64’ Ράκιτιτς)

Και χωρίς Μέσι όταν παίζεις απέναντι στην ΜΠΑΤΕ, μπορείς να τα καταφέρεις. Μπαρτσελόνα είσαι… Και μπορεί στο πρώτο μέρος να δυσκολεύτηκε, μπορεί Σουάρες και Νεϊμάρ να έχαναν ευκαιρίες, αλλά ο γόρδιος δεσμός λύθηκε από… τύχη(;). Διότι ο τραυματισμός του Σέρχι Ρομπέρτο έφερε… αναγκαστικά στον αγωνιστικό χώρο τον Ράκιτιτς. Και ο Κροάτης με γκολ στο 48’ κι άλλο στο 64’, έγινε ο «ήρωας» των μπλαουγκράνα κι αυτός που «ξεκόλλησε» την ομάδα του μέσα στη Λευκορωσία, οδηγώντας την στο διπλό, δίχως να απειληθεί σχεδόν καθόλου κι έχοντας εξ’ ολοκλήρου την κυριαρχία.

Τα αποψινά αποτελέσματα

ΜΠΑΤΕ-Μπαρτσελόνα 0-2
(48’, 64’ Ράκιτιτς)

Λεβερκούζεν-Ρόμα 4-4
(4’ πεν., 19’ Τσιτσαρίτο, 84’ Καμπλ, 86’ Μεχμέντι – 29’, 38’ Ντε Ρόσι, 54’ Πιάνιτς, 73’ Φαλκέ)

Η βαθμολογία (3 αγωνιστικές)

Μπαρτσελόνα 7 (5-2)
Λεβερκούζεν 4 (9-7)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3 (4-8)
Ρόμα 2 (7-8)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (4/11)

Μπαρτσελόνα-ΜΠΑΤΕ
Ρόμα-Λεβερκούζεν

Προτεινόμενα Άρθρα