Πρώτη κουβέντα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θέλουν να τελειώνουν άμεσα με το θέμα του συμφωνητικού στον ΑΣ

Η διοίκηση Ψηφίδη έχει κλείσε περίπου δύο εβδομάδες στο τιμόνι του Ερασιτέχνη ΑΡΗ και φαίνεται ότι πλέον είναι έτοιμη για να μπει στα… ουσιώδη και πιο συγκεκριμένα στο θέμα του μνημονίου.

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Ψηφίδης προσπάθησε να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον σύλλογο και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, με την βοήθεια και τω… παλιών του διοικητικού συμβουλίου. Η ενημέρωση αυτή έχει ολοκληρωθεί στον μεγαλύτερο βαθμό της και πλέον στο προσκήνιο επανέρχονται οι συζητήσεις με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, μετά την πρώτη τους συνάντηση και την 15λεπτη κουβέντα που είχαν στον αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. 

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, όπου αποφασίστηκε να επιδιώξουν μία συνάντηση με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, πιθανότατα αύριο στο πλαίσιο του αγώνα με τον Λαγκαδά. Σκοπός αυτής της συνάντησης φυσικά, είναι να γίνει μία πρώτη και ουσιαστική κουβέντα για το θέμα του ιδιωτικού συμφωνητικού που θα υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές και με το οποίο στον Ερασιτέχνη θέλουν να τελειώνουν άμεσα, με ορίζοντα το επόμενο 15νθήμερο.

Προτεινόμενα Άρθρα