Το καθήκον του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη μία εύκολη νίκη θέλουν να πάρουν σήμερα οι «κίτρινοι»

Ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης», για να αντιμετωπίσει την ΑΠΕ Λαγκαδά (17:30, Libero 107,4), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Μετά το πέρασμα από το Κιλκίς με αντίπαλο το Αγιονέρι, οι «κίτρινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να κάνουν το «5 στα 5», αυξάνοντας την διαφορά τους από τις υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου. 

Με τα γνωστά προβλήματα

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Τάτου και Τσουμάνη. Ο αρχηγός του ΑΡΗ βέβαια συμμετέχει στην αποστολή, αλλά λογικά θα προφυλαχθεί. Το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με την άμυνας και την σύνθεση της τετράδας στα μετόπισθεν, η οποία θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη, η ΑΠΕ Λαγκαδά θα παραταχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το καλύτερο δυνατό, με τον πρώην «κίτρινο», Καλούδη Λεμονή, να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. 

Από τις 10:00 τα εισιτήρια, ελεύθερα οι γυναίκες

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 10:00, στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οσον αφορά τις γυναίκες, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, σε μία πρωτοτυπία του ποδοσφαιρικού τμήματος για το παιχνίδι με τον Λαγκαδά. 

Προτεινόμενα Άρθρα