«Ξεκάθαρη η δυναμική και η ποιότητα των παικτών»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ανέφερε ο τεχνικός των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ

Την άποψη του για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και την φετινή του προσπάθεια κατέθεσε ο Δημήτρης Σίτσας, μιλώντας στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο προπονητής των Κ-17 και Κ-16 του συλλόγου, στάθηκε στις διαφορές που υπάρχουν με το περσινό ρόστερ, ενώ παράλληλα τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα υποδομής και τις λύσεις που πρέπει να βρεθούν άμεσα. 

Για τον φετινό ΑΡΗ και το «5 στα 5»: «Είναι ξεκάθαρη η δυναμική και η ποιότητα των παικτών. Ενα γεγονός που κάνει τους αντιπάλους να μην μας βλέπουν όπως πέρυσι. Εχουμε μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Μία ποιότητα που υπάρχει και εκτός ενδεκάδας, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα».

Για το πως βλέπουν τον ΑΡΗ οι υπόλοιπες ομάδες: «Βλέποντας ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να σκοντάψει κάπου ή να… χτυπηθεί, θα σταματήσουν να τον κυνηγούν. Οταν βλέπεις ότι κάποιος είναι πολύ ισχυρός, στρέφεσαι αλλού, δηλαδή να χαμηλώσεις το μπάτζετ και να αλλάξεις τους στόχους σου».

Για το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ μπορεί να χάσει βαθμούς φέτος: «Ισως χάσει βαθμούς μόνο όταν τελειώσει βαθμολογικά με την άνοδο και ο κόουτς αποφασίσει να κάνει κάποιες δοκιμές».

Για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ, εφόσον έρθει βαθμολογικά η άνοδος: «Πρέπει να οργανωθεί σωστά σε όλα τα επίπεδα και να δούμε τα πράγματα διαφορετικά για την επόμενη χρονιά»

Για τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ: «Εχουμε τα προβλήματα μας ακόμα, αλλά ευελπιστούμε να λυθούν με τον νέο πρόεδρο. Από εδώ και πέρα όμως πιστεύω τα τεθούν επί τάπητος και να βρεθούν λύσεις. Είναι κρίμα για να παιδιά που τραβούν αυτό το ζόρι εδώ και πολλά χρόνια».

Για την συνεργασία του με τον Νίκο Αναστόπουλο: «Δεν μιλήσαμε ακόμα με τον κόουτς. Η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη, για να δει πως α πάει η πρώτη ομάδα. Φυσιολογικά θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε για τους “μικρούς” και θα έχουμε πληρέστερη συνεργασία με τον κόουτς».

Προτεινόμενα Άρθρα