Σε καλό κλίμα η συνάντηση Καρυπίδη-Ερασιτέχνη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πολύ καλό κλίμα και η συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αναφορικά με το θέμα του μνημονίου.

Αυτό που ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε, είναι η δεδομένη καλή διάθεση και των δύο πλευρών για να τα βρουν, έχοντας ταύτιση απόψεων στα περισσότερα -αν όχι όλα- τα σημεία του ιδιωτικού συμφωνητικού που αναμένεται να υπογράψουν. 

Η ουσία για τον ΑΣ είναι μέσα από αυτή τη συμφωνία να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία του, ώστε να ανταποκριθεί στις οικονομικές του απαιτήσεις για φέτος. Αυτά τα χρήματα θα έρθουν μέσα από τα φετινά έσοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος (εισιτήρια, διαφημίσεις κλπ.), με τα ακριβή ποσοστά να ξεκαθαρίζουν αφού συνταχθεί το μνημόνιο. Παράλληλα ο κ. Καρυπίδης δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει κανονικά την εκκαθάριση, όπως και στις Κ-17 και Κ-15. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι νομικοί του ΑΣ θα συντάξουν ένα προσχέδιο του μνημονίου και θα το παραδώσουν στον Θεόδωρο Καρυπίδη, ώστε να το επεξεργαστεί με την νομική του ομάδα και την επόμενη εβδομάδα το αργότερο, να πέσουν οι υπογραφές. 

Πέραν της κουβέντας γύρω από το μνημόνιο, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος έδωσε ένα ποσό στον ΑΣ για να ανταποκριθεί σε κάποιες από τις υποχρεώσεις του, όπως το ΙΚΑ και άλλες πληρωμές, κάτι που έπραξε και η ΚΑΕ. Νωρίτερα ο Ερασιτέχνης είχε συνάντηση με τους Λευτέρη Αρβανίτη και Μάνο Λάσκαρη, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι α βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου όποτε χρειαστεί, οικονομικά και όχι μόνο.

Προτεινόμενα Άρθρα