"Αφήσαμε κάτι στην μέση πέρυσι"

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης, εξέφρασε την πεποίθηση πως η φετινή ομάδα του ΑΡΗ θα καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Football League.

“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μεθαύριο, στόχος φυσικά είναι η νίκη φυσικά και πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να πάρουμε και αυτό το παιχνίδι”.

Για το τι έχει αλλάξει φέτος συγκριτικά με πέρυσι στην ομάδα:

“Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, αυτό δηλαδή που είχαμε από τον Δεκέμβρη και μετά, φέτος το έχουμε από το ξεκίνημα της περιόδου. Πιο πολλά στελέχη με περισσότερη ποιότητα στην ομάδα”.

Για το αν χρειάζεται χρόνο η ομάδα για να είναι πλήρως έτοιμη:

“Σίγουρα. Ουσιαστικά δεν έχουμε κάνει προετοιμασία, οπότε αναγκαζόμαστε στην προπόνηση να δουλεύουμε πράγματα τα οποία γίνονται στην προετοιμασία. Σίγουρα θα χρειαστεί ηομάδα”.

“Όσα παιδιά μείναμε από πέρυσι είπαμε πως πρέπει να μείνουμε γιατί κάτι αφήσαμε στην μέση. Νομίζω πως φέτος θα ολοκληρώσουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρυσι”.

Για το πώς αισθάνεται με τις εμφανίσεις του:

“Κατ’ αρχάς δεν έχω προλάβει ν’ αγωνιστώ αρκετά. Αγωνιστικά αισθάνομαι καλύτερα από πέρυσι και το μόνο που περιμένω είναι να πάρω λεπτά συμμετοχής, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δείξει αυτό που πρέπει”.

Για το τι μπορεί ο ΑΡΗΣ να δείξει παραπάνω:

“Φαίνεται πιστεύω αυτό μέχρι στιγμής, στα παιχνίδια. Η διαφορά ποιότητας από τους αντιπάλους και νομίζω πως στην συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια”.

Για το γεγονός ότι η απόδοση της ομάδας πέφτει στο δεύτερο, κυρίως, ημίχρονο:

“Η βασική αιτία είναι πως δεν έχουμε κάνει προετοιμασία. Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχει μια κάμψη στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως σε μικρό χρονικό διάστημα, θα βελτιωθεί και αυτό”.

Για το αν είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί και σαν στόπερ:

“Έχω παίξει σε αυτή την θέση στην τελευταία μου σαιζόν στην Κύπρο. Είμαι έτοιμος να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου, είμαι στην διάθεσή του”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα