Τον έβγαλε από τα δύσκολα ο Καπνίδης

από AllAboutARIS

Κάτω του μετρίου οι περισσότεροι παίκτες του ΑΡΗ. Ξεχώρισε ο Ραούλ Μπράβο και ο Τάτος με τον Ντούνη στην επανάληψη εκτός φυσικά από τον σκόρερ Καπνίδη.

ΤΖΙΝΑΡ: Οι στιγμές που απείλησε ο Νέσρος ήταν ελάχιστες για τον Ισπανό. Στη μια από αυτές δέχθηκε το γκολ από τον Ζγκούρι με κόντρα στο πόδι του Καζναφέρη.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν έπαιξε και πολύ ο δεξιός μπακ του ΑΡΗ αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε νωρίς.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και είχε και μια καλή κεφάλια σε ένα στημένο στην επίθεση. Στη φάση του γκολ του Νέστου η μπάλα πέρασε από μπροστά του και θα μπορούσε να τη διώξει.  

ΣΑΜΑΡΑΣ: Δεύτερη εμφάνιση για τον πολύπειρο αμυντικό που είχε κάποια προβληματάκια κυρίως στο κομμάτι της ταχύτητας ενώ ευτυχώς  δεν κόστισε το λάθος του στο 85΄ για το οποίο θα μπορούσε να πάρει και δεύτερη κίτρινη. 

ΜΠΡΑΒΟ: Άλλο ένα καλό ματς από τον ισπανό που παρά τα χρόνια του βγάζει με ευκολία τους αγώνες. Δεν… έφαγε φάσεις από την πλευρά του, κυκλοφόρησε ήρεμα την μπάλα και παραλίγο να βάλει και γκολ σε ένα από τα ανεβάσματά του.

ΡΟΒΑΣ: Κακό ματς από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που έκανε αρκετά λάθη και φαινόταν εκτός κλίματος για αυτό και τον αντικατέστησε νωρίς ο Αναστόπουλος.  

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Ξεκίνησε χαφ για να τελειώσει το ματς δεξιός μπακ. Ως μπακ ήταν σαφώς καλύτερος από ότι μέσος.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Από τους θετικούς του ΑΡΗ, με πολλά κερδισμένα φάουλ και επελάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς να απειλήσει αυτή τη φορά την αντίπαλη εστία.

ΤΑΤΟΣ: Χαμένος στη μετάφραση στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε κατακόρυφα στην επανάληψη παίρνοντας πολλές μπάλες και πρωτοβουλίες. Χρειάζεται όμως να απειλεί περισσότερο αφού έχει τέτοια χαρίσματα.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ο Αναστόπουλος τον έβαλε αριστερό χαφ και χάθηκε πλην ελαχίστων ημιτελών προσπαθειών. Έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 12΄ να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι και να αναγκάσει τον Νέστο να αφήσει χώρους. Με την είσοδο του Νλουντούλου πέρασε φορ, χωρίς όμως να φανεί.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Η έκπληξη του Αναστόπουλου στην ενδεκάδα. Πρώτη φορά βασικός αλλά τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από διάθεση που πάντα έχει και πάθος που παραλίγο να του κοστίσει και την κόκκινη κάρτα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπήκε νωρίς αντί του τραυματία Γεωργιάδη παίζοντας δεύτερο αμυντικό χαφ. Αμυντικά συνεπής, επιθετικά λίγο διστακτικός, αφήνοντας την πρωτοβουλία στον Τάτο. 

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Χρεώνεται την σέντρα στον Καπνίδη στο γκολ της ισοφάρισης αλλά τίποτα παραπάνω.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Σε κάθε σχεδόν παιχνίδι αποδεικνύει ότι τιμάει το ψωμί που τρώει από τον ΑΡΗ. Το γκολ που βάζει και σώζει τον βαθμό είναι περίεργο μεν αλλά εξαιρετικό σε σύλληψη και εκτέλεση. Έφτασε ήδη τα πέντε γκολ και έδειξε ότι πρέπει να παίζει βασικός.

Προτεινόμενα Άρθρα