Το ΑΜΚΑ και οι κάρτες σας μάραναν…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Καβάλα συμβαίνουν…περίεργα γεγονότα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Καβάλα συμβαίνουν…περίεργα γεγονότα. Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ κάνει λόγο για φουσκωτούς με σιδερογροθιές που έκαναν την εμφάνισή τους στο ματς του Νέστου με τον ΑΡΗ.

Όπως και πέρσι είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στο παιχνίδι με το Βυζάντιο και πάλι στην Καβάλα και πάλι με φουσκωτούς που βρίσκονταν παρέα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως φυσικά και πριν χρόνια στο κύπελλο, όταν και έσπασαν τα αυτοκίνητα των διοικούντων του ΑΡΗ και πριν το παιχνίδι άνοιξαν οι πόρτες και δίπλα- δίπλα με τις αστυνομικές δυνάμεις κάθονταν αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια.

Κύριε Κοντωνή θα ασχοληθεί κανείς με το αν έδωσαν το… ΑΜΚΑ τους οι κύριοι αυτοί με τις σιδερογροθιές; Θα απαντήσει κανείς από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για την αλόγιστη και αδικαιολόγητη χρήση χημικών; Θα εξηγήσει κάποιος από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας το πως κάθε χρόνο στα γήπεδα του νομού ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ευτράπελα; Θα υπάρξει επιτέλους μέριμνα ώστε να αντιληφθούν ορισμένοι ότι πρώτα είναι όργανα της τάξης και όχι οπαδοί άλλης ομάδας που βγάζουν τον νταλκά τους επειδή τους έβαλαν υπηρεσία και… έχασαν το ματς της αγαπημένης τους ομάδας;

Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές προφανώς; Ελπίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να μην περιοριστεί στην ανακοίνωση και πραγματικά επιτέλους να κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις…

Προτεινόμενα Άρθρα