Με σκόρερ τον Γκόλια

από AllAboutARIS

«Στοπ» στην Καρδίτσα για τα Τρίκαλα, που με γκολ του Υφαντή στο 90′ ηττήθηκαν από την Αναγέννηση στο ντέρμπι με 2-1 και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα!

Αφεντικό στη Θεσσαλία η Αναγέννηση που επικράτησε στην Καρδίτσα 2-1 των Τρικάλων και ανάγκασε τους… μισητούς γείτονες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Αν και το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο και ήρωες ήταν όσοι πήγαν να δουν το παιχνίδι, στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν… Τα πρώτα 45 λεπτά πέρασαν χωρίς την μεγάλη ευκαιρία, αλλά το δεύτερο ημίχρονο είχε και γκολ και ανατροπή!

Συγκεκριμένα στο 52′, ο διαιτητής είδε πέναλτι σε ανατροπή του Δουκάκη από τον Κισκαμπάνη, με το ριπλέι να μην τον δικαιώνει και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κουσουνάς δεν αστόχησε και έγινε το 0-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε για πολύ…

Δύο λεπτά αργότερα (54′), ο Γκόλιας με πλασέ από την μικρή περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Για λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση, η Αναγέννηση ψάχτηκε για το 2-1 χωρίς αποτέλεσμα και έτσι επιστρέψαμε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου… Όχι δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα, αλλά δεν είχαμε και κάποια τεράστια ευκαιρία.

Και ενώ λοιπόν φαινόταν πως πάμε για 1-1, ήρθε το τακουνάκι του Μπλέντι στον Υφαντή, η ωραία ντρίπλα του τελευταίου που με πλασέ νίκησε τον Σικαλιά, έγραψε το 2-1 και φώναξε… «εδώ είναι Καρδίτσα»!

Οι συνθέσεις:

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Σκαθαρούδης (73′ Μαυριάς), Μοσχάκης (73′ Υφαντής), Τσούκαλος (84′ Τσίτας), Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Δουκάκης (67′ Γκμπαλέ), Μουμίν, Κουσκουνάς (90′ Νιάρος), Στεφάνοβιτς (75′ Αρσενίεβιτς), Γκονζάλες.

Προτεινόμενα Άρθρα