Να μπει ξανά στον… σωστό δρόμο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νίκη και καλή εμφάνιση, οι δύο στόχοι των «κίτρινων» στο σημερινό ματς

Μία νέα αρχή ή καλύτερα να κλείσει την κακή παρένθεση που ανοίξε στην Χρυσούπολη θέλει σήμερα ο ΑΡΗΣ, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στις 17:00 (Libero 107,4). 

Η ισοπαλία με τον Νέστο ήταν το πρώτο φετινό στραβοπάτημα της ομάδας, η οποία ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να εδραιωθεί σε αυτήν, δημιουργώντας ένα νέο σερί νικών. Αρχής γενομένης από την σημερινή αναμέτρηση με τους «πόντιους». 

Ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει να δει μία διαφορετική εικόνα από την ομάδα του και σαφώς μεγαλύτερη σοβαρότητα, ώστε να έρθει μίοα εύκολη επικράτηση, σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Δεδομένες απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό, είναι αυτές των Γεωργιάδη και Τσουμάνη, δηλαδή οι δύο πλάγιοι μπακ, τις θέσεις των οποίων αναμένεται να καλύψουν οι Καζναφέρης και Μπράβο αντίστοιχα.

Από την άλλη η Καλαμαριά έρχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την έκπληξη, εν μέσω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, κυρίως σε διοικητικό επίπεδο, τα οποία επηρεάζουν και το αγωνιστικό. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Προτεινόμενα Άρθρα